Last news in Fakti

1 Юли, 2018 19:14 3 891 4

Простреляният във Велико Търново е в кома, има обвинен за разстрела му

  • велико търново-
  • престрелка-
  • прострелян

Простреляният във Велико Търново мъж е на 59 години. Той е в кома в реанимацията на болницата в града, след като е претърпял 3-часова операция, но медиците се въздържат от прогнози.

Сигналът за ранения мъж бе подаден снощи около 22.40 часа на тел. 112 от случаен минувач. Той открил простреляния в района на магазин.

"Пациентът бе с входна рана в челото, като проектилът е заседнал в мозъка. Няма изходно отверствие. Куршумът не е изваден и човекът е в кома", обясни пред "Труд" неврохирургът д-р Петър Тодоров.

От болницата незабавно са уведомили полицията. От проведените до момента действия по разследването е задържан за 24 часа мъж от Велико Търново, който е заподозрян като съпричастен към извършеното деяние.

"Най-вероятно прострелването е в следствие на пиянска свада. За случая има задържан мъж, той е криминално проявен и известен на полицията. Стрелял е в главата на опонента си с преправен газов пистолет. Назначени са експертизи на оръжието. Процесуално-следствените действия продължават", каза директорът на Областната дирекция на МВР във Велико Търново старши комисар Димитър Машов.

Работата по изясняване на случая продължава под наблюдението на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bahti

    1 4 Отговор
    На кое оръжие е куршума? Или ме ве Вре пак нанка.
  • 2 No name

    10 2 Отговор
    Вече така свикнахме да има ежедневно убити: застреляни, заклани, при ПТП и т.н
    , че не можем да живеем без поредната сутрешна порция изпълнения от този род
    Няма спокойствие... Е как да живееш!? Кой носи отговорност за престъпната обстановка, кой носи отговорност за този стрес. Кои са боклуците, които са причина за това, кои са крадливите некадърници за ниските доходи.... оставям въпроса отворен за отговор...

    Коментиран от #4

  • 3 123

    2 1 Отговор
    Куршума му е в главата , как да види МВР нарезите от цевта съвпадат ли?
  • 4 Валери

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "No name":

    Българския народ са боклуците, които носят отговорност и всеки ден си я поемат по малко. Днеска тоя, утре ти или аз... това е положението. Мишки народ, котараци ги ядат и се гъбаркат с тях.