Last news in Fakti

3 Юли, 2018 15:31 1 923 0

Варненец рани три жени и мъж с нож

  • варна-
  • нож-
  • нападение

38-годишният нападател е арестуван

Варненец рани три жени и мъж с нож - 1

38-годишен варненец е арестуван, след като развъртял нож при скандал, вследствие на което ранил три жени и мъж. Пострадалите са се разминали с леки прорезни рани, прегледани са в болница и са се прибрали по домовете си.

Екшънът се разиграл в частен дом на ул. "Тунджа" в морската столица. Петимата били заедно, но помежду им пламнал скандал, който бързо набрал обороти. В яростта си един от тях извадил нож и го размахал срещу опонентите си.

Изпратен бил полицейски патрул, който успял да успокои страстите. Материалите по случая са предадени на Районна прокуратура Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА