Last news in Fakti

7 Юли, 2018 10:39 1 564 5

Задържаха трима мароканци на "Капитан Андреево"

  • мароканци-
  • капитан андреево

Трима мароканци са пробвали да преминат през граничен пункт “Капитан Андреево” с фалшиви документи. Мъжете са пътували в лек автомобил, управляван от турски гражданин.

На границата те представили италиански лични карти, които се оказали подправени и обявени за издирване в Шенгенската информационна система.Тримата са задържани в граничното полицейско управление в Свиленград.

В хода на разследването станало ясно, че в Истанбул мароканците са платили по 450 евро за фалшивите документи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хк+йххххйххх

    2 1 Отговор
    Не може да бъде
  • 2 Пешо

    4 0 Отговор
    Хайде сега ги регистрирайте и да си ги храним! И защо не са ги върнали обратно?

    Коментиран от #5

  • 3 Салам Алеко

    3 1 Отговор
    Е как да не ги задържат! Ако видиш маймуна да ти подава паспорт, няма ли да я пратиш в зоологическата хасковска градина за временно настаняване!
  • 4 прУстакоФ

    1 0 Отговор
    " В хода на разследването станало ясно, че в Истанбул мароканците са платили по 450 евро за фалшивите документи. " Бат ЕРДО определено се оказа пичага-прибира пара от Европа да спира, примерно мароканци,а от друга да ги пуска насам за някой лев...Горките европейци,пардон БЕЖАНЦИ........
  • 5 прУстакоФ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пешо":

    Парата прави борбата!!!!!!