11 Юли, 2018 13:12 4 477 2

Задържаха 52 000 евро недекларирана валута

  • недекларирана валута-
  • калотина
Задържаха 52 000 евро недекларирана валута - 1

52 000 евро задържаха митнически служители на МП Калотина при проверка на холандски лек автомобил, пътуващ към Турция.

Митническите служители спрели за проверка в понеделник кола, в която пътували семейство с двете им деца. При щателната проверка на превозното средство и при личния преглед на пътниците, митническите служители открили четири пачки еврови банкноти, укрити под блузата на жената, както и още 54 банкноти в купюри от по 500 евро, скрити в чантичка, собственост на съпруга и оставена между предните седалки.

Валутата е задържана и по случая е образувано досъдебно производство по описа на Митница Столична под надзора на Районна прокуратура Сливница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЗС

    8 1 Отговор
    Те намерили 150к еврейчета,но до новините достигнали само 50к
  • 2 Да да

    1 0 Отговор
    Тия холандци големи престъпници бе! На бас че мъжа е бил с мустаци,а жената забрадена! 400 000 холандеца приличат на тях! Интерсно ми е дали на Видин са дали рушвет!