Last news in Fakti

22 Юли, 2018 19:21 1 397 1

Драма в Смолянско: Безработен самотник открит обесен в дърварника

  • мъж-
  • обесен-
  • смолянско

58-годишният Никола бил видян жив за последно в понеделник

Трупът на 58-годишен мъж бе открит в къщата му в смолянското село Момчиловци. Никола Гюзелев е бил видян жив за последно от съседи в понеделник.

Полуразложеният мъж е открит в дърварника на къщата му от комшии, вероятно привлечени от миризмата на разложено. Гюзелев е открит увиснал на сезал на греда в дърварника.

Гюзелев не е семеен. Живеел сам в къщата, след като родителите му починали. Има брат, който от дълго време е със семейството си в района на Самоков.

Мъжът е бил безработен. Наемали го от време на време съселяни за работа по нивите и ливадите и така се препитавал, разказаха запознати със случая.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен

    1 0 Отговор
    Бог да прости.