27 Юли, 2018 14:20 2 690 0

Разбиха оранжерия за марихуана в Радомирско

  • радомирско-
  • марихуана-
  • оранжерия-
  • лаборатория

Двамата задържани са познати на органите на реда

Разбиха оранжерия за марихуана в Радомирско - 1
Илюстративна снимка

Полицаи разбиха нарколаборатория за марихуана в радомирското село Владимир, съобщи регионалният говорител на МВР в Перник Венцислав Алексов, цитиран от БТА и "Нова телевизия". Двама столичани са задържани за 24 часа. Мъжете са познати на органите на реда.

Имотът е ползван от 30-годишния Л.В. от София и е собственост на неговата майка. Униформените се натъкнали на цяла поточна линя, изградена в къщата и двора.

Лабораторията била оборудвана с кварцови лампи, вентилатори, климатизация, поливна система, специални машини за бране и сушене.

Иззети са 104 зелени растения с височина от 25 до 250 см и голямо количество сухи стръкове канабис. Конфискувани са още специални торове и препарати за пръскане, машини и съоръжения.

Разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА