Last news in Fakti

1 Август, 2018 09:40 3 494 2

Съдят мъж, отмъкнал 188 000 лева от банка в Русе

  • русе-
  • обир-
  • банка
Съдят мъж, отмъкнал 188 000 лева от банка в Русе - 1

В съда влиза дело за обир от банков клон в Русе за над 188 000 лева през 2016 г., съобщиха от окръжната прокуратура в Русе, която е подготвила обвинителния акт.

В трезора е проникнато през сервизно помещение, намиращо се в подземен гараж на банката. Обвиняемият е използвал технически средства, с помощта на които е направил отвор в стената, през който е извадил парите. По делото са извършени технически и ДНК експертизи. Разпитани са 22 свидетели. Издирването на съучастника му продължава в отделно дело.

Обвинението е за кражба в особено големи размери, представляваща тежък случай. За това престъпление се предвижда наказание от 10 до 20 години лишаване от свобода и конфискация на част или цялото имущество на виновното лице.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Странно

    2 1 Отговор
    В България има ли нещо от което да не ни боли?
  • 2 Тоя с Ху.

    7 2 Отговор
    Как са го хванали ? Парите къде са ? Само гръмки заглавия , четеш и нищо . Коце или си връзкар или си много глъм и мързелив но и при всички положения не ставаш за тая работа