Last news in Fakti

13 Септември, 2018 08:13 1 814 3

200 наши изнасилвачи бродят по света

  • белезници-
  • изнасилвачи-
  • издирване

Търсим 1000 крадци извън граница

200 наши изнасилвачи бродят по света - 1

Близо 200 наши изнасилвачи обикалят из света, докато полиция, съд и прокуратура у нас ги издирват. Това показва проверка на в. „Монитор“ в регистрите на различните министерства.

Само тези, които са с влезли в сила присъди, са 211 за година, останалите се търсят от няколко години и се съдят задочно. Бандитите, които пък трябва да лежат за убийства, са 148. От тях не малка част също се издирват.

Най-голям е делът на крадците, които само за година са над 50 хил. От тях 1000 се издирват с европейска заповед за арест, тъй като са избягали в чужбина, преди да чуят присъдите си. Хората с влезли в сила присъди, за които ангажимент има Интерпол и не са от български произход, за да ги върне зад решетките, пък са около 80. Това са хора, които са успели да избягат от правосъдието у нас в страни, където все още не могат да бъдат намерени или които не са сред 190-те членки на Интерпол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    19 2 Отговор
    За какво да ги връщаме?!?!?За да ги храним и поим на наш гръб.
  • 2 Къртев 🐓

    11 0 Отговор
    Няма нищо, какво толкоз, тях ги пази НСО. Ние да му мислим. В тази държава мотото е "не знам, оправяй се сам"
  • 3 Пешо

    7 0 Отговор
    Какво чудно - половината цигани правят золуми тук, другата половина в ЕС. И в двата случая потърпевши са България и българите!