14 Септември, 2018 15:32 2 280 2

Екшън в Бургас: Мъж стреля по автобус с работници

  • стрелба-
  • автобус-
  • пътници

Задържан е 30-годишен мъж, стрелял с въздушен пистолет по автобус, превозващ работници. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Бургас.

На 13 септември т.г. около 08.20 часа в 4-то Районно управление – Бургас е получено съобщение за инцидент, при който спрямо автобус с бургаска регистрация, превозващ работници към базата на частна фирма, разположена в Южната промишлена зона, е произведен изстрел вероятно с въздушен пистолет.

При извършения оглед е констатирано, че вследствие на изстрела е напукан задният прозорец на автобуса.

По думите на водача му – 67-годишен мъж, около 07.40 часа непосредствено след пътен възел „Юг“ в посока к-с „Меден Рудник“ е застигнат от лек автомобил с пазарджишка регистрация, чийто водач му показал неприличен жест и произвел изстрел с пистолет към задната част на автобуса.

В резултат на незабавните полицейски действия е установен и задържан водача на лекия автомобил – това е криминално проявен 30-годишен мъж от Бургас, който направил пълни самопризнания и заявил, че произвел изстрела с въздушен пистолет, след като е засечен от водача на автобуса.

При извършеното претърсване е намерен и иззет въздушния пистолет, както и множество метални сачми. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАМБО

    1 3 Отговор
    Аха , а пътниците в автобуса дали са били със широко рекламираните предпазни колани ?
  • 2 ах морето

    2 0 Отговор
    Ефективна присъда,незабавно!