Last news in Fakti

15 Септември, 2018 18:49 1 840 4

Рецидивист се връща в затвора след побой над жена и полицай

  • георги воденичаров-
  • затвор-
  • побой-
  • гаргата

Ефективно наказание от 2 години лишаване от свобода наложи съдът на Георги Воденичаров - Гаргата заради грубо хулиганство. На процеса той призна, че на 16 септември 2017 г. в бургаския ж.к. "Славейков“ е пребил жестоко беззащитна жена - удрял я с юмруци по лицето, ритал я в гърба, блъскал я. След бруталния побой жертвата си изкарала медицинско, според което тя е получила средна телесна повреда, съобщава сайтът „Флагман“.

Жената с нищо не е предизвикала агресията на Воденичаров, който е един от най-опасните и агресивни рецидивисти. Тя опитвала да прибере куфара си, а Гаргата предложил да й помогне, но получил отказ. Това го афектирало и той я пребил зверски.

Същия ден рецидивистът пребил и невинен мъж, като му нанесъл два удара с юмрук в главата. Мъжът получил лека телесна повреда.

Пред съда Воденичаров признал, че същия ден се нахвърлил и върху полицай, като по този начин демонстрирал пълна липса на респект към органите на реда. Гаргата ритнал силно в ръката униформения, в резултат на което му причинил средна телесна повреда - травматичен оток на дясната длан с фрактура на една от костите. Това довело до трайно затруднение на движението на ръката за около два месеца при обичайно протичане на оздравителния процес.

Гаргата е признал, че малко по-късно същия ден в сградата на Второ РУ МВР – Бургас причинил лека телесна повреда, чрез нанасяне на удар с глава в областта на лицето на същия полицейски служител.

Постановеното наказание е общо за всички престъпни деяния. Наказанието трябва да бъде изтърпяно при първоначален "строг“ режим в затвор.

Споразумението, което е одобрено от Районен съд – Бургас, е окончателно и има силата на осъдителна присъда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СаламАлеко

    16 1 Отговор
    Ако знаеше че го чака доживотна, нямаше да посяга! На бай Тошо на милюцюнерите не посягаха! Демокрация, таратанци!
  • 2 Максим

    20 0 Отговор
    2 години?!?!
    Че те за малко да го направят шеф на районното!!!
    ИДИОТИ!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Темидец

    13 1 Отговор
    Престанете да се споразумявате с престъпниците!