Last news in Fakti

26 Септември, 2018 20:11 2 090 4

Тъмничен затвор за четирима, хванати с 38 килограма хероин

  • затвор-
  • хероин-
  • ямбол

Двама наркоразпространители ще лежат по 7 години, а други двама - по 10

Тъмничен затвор за четирима, хванати с 38 килограма хероин - 1
Снимка: Shutterstock

Окръжният съд в Ямбол наложи ефективни присъди от 7 години "лишаване от свобода" на Димитър Д. и Боян Б. и по 10 години "лишаване от свобода" на Александър Д. и Антон И. за притежание и разпространение на повече от 38 килограма хероин, съобщиха от съда.

Четиримата са държали наркотичното вещество в особено големи размери на стойност близо 3 500 000 лева и са направили опит да продадат повече от пет килограма от него.

Присъдата ще бъде изтърпяна при първоначален "строг тъмничен режим".

Определението на Ямболския съд може да бъде обжалвано пред Апелативния съд в Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    2 0 Отговор
    38 като ги разделим на 4 някъде 6 кг и нещо , Боев ски за 9 колко му дадоха че нещо ми се губи присъдата му, нищо лично , ама като ги хващат и да ги съдят, а колко хванаха и пуснаха ехе , не съм си водил бележник , ама тъй си е, де
  • 2 Христо

    5 0 Отговор
    Подобни индивиди трябва да се изправят до стената и да се разстрелват. Жалко обаче, че държавата няма полза да изкорени продажбата и употребата на наркотици...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.