Last news in Fakti

14 Ноември, 2018 10:14 1 522 4

Мъж продавал дрога от дома, където отглеждал 4-те си деца

  • али а.-
  • марихуана-
  • каменар

Али не работи и нямал никакви други легални доходи

Състав на Апелативен съд – Варна потвърди арестa на Али А., разследван за наркоразпространение. Мъжът е привлечен към наказателна отговорност на 4 ноември тази година. Той държал, за да разпространява значително количество високорискови наркотични вещества – 320 гр. марихуана и 1,95 гр. амфитаминопроизводни.

Прокуратурата припомни, че от данните, събрани при разследването става ясно, че Али А. е продавал дрогата продължително време от дома си в с. Каменар, в който отглеждал 4-те си деца. Обвиняемият разпространявал забранените от закона вещества и на непълнолетни лица. Али не работи и нямал никакви други легални доходи, извън тези които получавал вследствие на престъпната дейност

Обвиняемият е криминално проявен, в миналото е бил осъждан и въпреки, че е реабилитиран по право, и този съд намира, че е налице опасност мъжът да извърши престъпление или да се укрие, за да избегне наказателната репресия спрямо него.

Определението на Варненския апелативен съд, с което се потвърждава първоначалния арест на Али А., разследван за притежание на голямо количество марихуана и амфетамини, предназначени за разпространение е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    6 0 Отговор
    То па да е само той така с мед да го намажеш
  • 2 Хасан от СТОЛЮПИНОВО

    9 0 Отговор
    При нас !!! Всяка 3-4 та. Къща .
  • 3 Високорисковата трева

    3 2 Отговор
    Хаха,от трева умрял няма,от пушене и пиене мрат като мухи

    Коментиран от #4

  • 4 Тревата нали я пушат

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Високорисковата трева":

    да не мислиш, че я пасат.