14 Ноември, 2018 10:34 2 797 5

Обраха автора на „Ах, морето“ в Студентски град

  • обир-
  • иван ненков-
  • студентски град

Инцидентът станал по време на концерт

Авторът на култовите хитове на Тони Димитрова „Ах, морето“ и „За тебе хората говорят“ Иван Ненков е обран по време на концерт в заведение в Студентски град в София.

За това се ожали самият той в профила си във Фейсбук. „Не пей ми се! Снощи в „Бумъра 3“ … някой… лява ръка – десен джоб… Защо?“, написа на стената си поетът, написал куп популярни песни за „Фамилия Тоника“, „Щурците“, Веселин Маринов, Кичка Бодурова и много други.

От коментарите под поста творецът уточнява, че е изчезнал само един маракас, но пак го боли. Това се случило докато той се вихрел на сцената със своята китара, писа „Телеграф“.

Наскоро и дъщерята на Ненков Божана, която също се изявява на сцената като певица под псевдонима Джейн, се ожали за измама. През лятото 25-годишната изпълнителка пусна новата си песен Boy, която сама е написала като музика и текст, при представянето й разкри, че първият й сингъл „Нямаме време за повече драма“ не се е чул от меломаните заради пиар измама. Рекламният агент обещал да вкара в ротация парчето в няколко радиостанции и телевизии, но взел хонорара си и изчезнал, без да свърши работата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    6 0 Отговор
    Посетете България!

    Коментиран от #4

  • 2 Ники

    5 1 Отговор
    Абе пазете си нещата , кой знае коя пиянка е минала и го е прибрала да си дрънка навън докато повръща
  • 3 Будалата

    7 0 Отговор
    Напиши нова песен. Родната Полиция не ни пази.
  • 4 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Може и като летите със самоуета през територията да бъдете ограбени муахахахах
  • 5 Голема работа

    1 2 Отговор
    Ауууу открадали са стока за мильоне а може и зад колоните да е паднал ...дебил с фейсбук