Last news in Fakti

8 Януари, 2019 12:52 4 118 7

Хванаха автоджамбази, крали скъпи джипове в Банско

  • автокрадци-
  • банско-
  • джипове

Претърсени са адреси в Криводол, в софийското с. Мировяне и в Симитли

Полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с кражби на МПС, основно с чужда регистрация и собственост на чуждестранни граждани, гости на Банско е проведена на 2 януари. Тя е осъществена от служители на ОДМВР-Благоевград и колегите им от ГД „Национална полиция“, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В хода на полицейските действия, в местността Стражите в землището на гр. Банско, в лек автомобил „Фиат Брава“ са установени и задържани 31- годишен от Криводол, област Враца и 21-годишен от Симитли, област Благоевград.

При претърсванията на адреси в Криводол, в софийското с.Мировяне и в Симитли са намерени и иззети множество мобилни апарати, компютърни конфигурации и техника, използвана при извършването на кражбите на автомобилите. Открити са и вещи, заявени от пострадалите и оставени от тях в откраднатите автомобили. В Симитли, като съпричастни в извършените деяния, са задържани и 51-годишен от Криводол и 21-годишен от Симитли.

В хода на проведените процесуално-следствени действия са събрани данни за участие на 31-годишния към извършени кражби на МПС през сезон 2016-2017 г. в Банско. На него и на 51-годишен са повдигнати обвинения за извършено престъпление по чл.195, ал.1 от НК за кражба на лек автомобил „Тойота Рав 4“ и опит за отнемане на лек автомобил „БМВ Х6“, като деянията са извършени от началото на годината. Постановена им е мярка за неотклонение „задържане под стража“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 муя

    9 0 Отговор
    Пустиняци ... сега да и разширят отворите с оше поне 1 цол ..

    Коментиран от #4

  • 2 боцмана

    7 1 Отговор
    Мартине , да пишеш пак когато ги пуснат.
  • 3 гост

    10 2 Отговор
    Споко, скоро ще ги пуснат, просто са закъснели да си платят на герберастите.
  • 4 боико борисов

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "муя":

    и да им,срежат 10те прьста на рьцете крадливи , преди да ги пусне прокоратурата
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Фен на Копейкин шч.ики.ята

    0 0 Отговор
    Копейкин е стаби.лен кон да му го.. пак няма да се помр.ъдне и да върне 🏡🏠 къщите
  • 7 Фен на Копейкин шч.ики.ята

    0 0 Отговор
    Копейкин е стаби.лен кон да му го.. пак няма да се помр.ъдне и да върне 🏡🏠 къщите