14 Януари, 2019 15:42 3 979 4

Поредна огнена вендета срещу гръцки бизнесмен в Петрич

  • илия гумас-
  • вендета-
  • бизнесмен-
  • петрич

Гъркът бе бивш съпруг на бизнесдамата Цветелина Бишарова

Лек автомобил "Мерцедес" изгоря тази нощ в Петрич. Автомобилът е собственост на годеницата на добилия скандална известност гръцки предприемач Илия Гумас, собственик на цех за производство на мебели, съобщи struma.com.

Колата е била паркирана пред дома на Зорка, с която Гумас се сгоди през март миналата година, след пламнала голяма любов. Гъркът бе бивш съпруг на бизнесдамата Цветелина Бишарова, собственик на мощна фирма за производство и търговия на мебели.

Двамата бяха дългогодишни партньори в бизнеса, но в последствие се разделиха. Няколко пъти Гумас бе обект на сплашване, чрез опожаряване на три от колите му. Побъркаха го от палежи и отмъщения. Според мълвата причината били дългове на Гумас и неизпълнени обещания към гръцки партньори. Полицията обаче не потвъpждаваше тези версии и издирваше подпалвача и поръчителя, които са неизвестни и до днес.

Бишарова заведе дело срещу Гумас, за издръжка на дъщеря им, тъй като той не плащал с години и не изпълнявал съдебно разпореждане. Изненадващо е, че са посегнали и на любимата му Зорка, която е маникюрист в южния град. Очаквайте подробности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 0 Отговор
    Тия нарковойни нямат край
  • 2 мутра

    6 1 Отговор
    бизнесмени станахте всичките ваща вяра ворска
  • 3 Хайл

    0 0 Отговор
    Тия не ги познавам
  • 4 102

    1 0 Отговор
    Не са гърци а български бизнесмени от мебелната индустрия, познавам един от най-влиятелните у нас - цял живот с такива работи се е занимавал, дори и без причина