Last news in Fakti

29 Януари, 2019 14:41 1 925 3

Рецидивист не спря на стоп палка, удари и патрулка

  • рецидивист-
  • удар-
  • патрулка

Мъжът е тестван с дрегер за алкохол, резултатът е отрицателен

Полицията в Пловдив е задържала снощи 44-годишен асеновградчанин за хулиганска проява, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в града. Около 22,15 часа, на бул. "Христо Ботев", мъжът управлявал лек автомобил "Пежо" и отказал да се подчини на подадения сигнал със стоп палка от служители на сектор "Пътна полиция".

Водачът бил последван от униформените и принуден да спре за проверка, но веднага след това потеглил и блъснал служебния автомобил, нанасяйки му материални щети, уточниха от полицейския пресцентър. Няма пострадали. Мъжът е тестван с дрегер за алкохол, резултатът е отрицателен. Допълнителна справка показала, че той е с криминални регистрации.

За нарушение на Закона за движение по пътищата спрямо него е взето административно отношение. Случаят е докладван в районната прокуратура и срещу извършителя е образувано бързо производство. Задържан е за срок до 24 часа в Четвърто РУ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 да да

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "БОЖИ ЧОВЕЧЕЦ":

    Ти си много зле бе
  • 3 hater

    3 0 Отговор
    трябваше да премаже рекетьора