Last news in Fakti

31 Януари, 2019 15:13 3 523 6

Разбиха наркобанда в Бургас, има 7 арестувани

  • наркобанда-
  • бургас-
  • наркотици

Иззети са огромно количество наркотици

Специализирана полицейска акция се е провела в Бургаско,съобщават от ОД на МВР в Бургас. Има 7 арестувани, открита е мобилна лаборатория за производство на синтетична дрога, иззети са огромно количество наркотици - амфетамини, марихуана, кокаин.

В 38-годишен криминално проявен бургазлия, са открити 90 грама марихуана, 35 грама амфетамини, кокаин, екстази, които той е криел в търговско помещение на ул."Генерал Гурко". Отново служители на Първо РУП са задържали друг криминално проявен бургазлия на 35 години, в когото е намерена 300 грама марихуана. Той е укривал стоката в дома си на ул."Фердинандова".

В резултат на съвместните действия на служители от отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и сектор «Специализирани полицейски сили» при СДВР, на първи километър от автомагистрала «Тракия», в посока от София към Бургас, е спрян лек автомобил «Ауди А 6», с хасковска регистрация, управляван от 40-годишен криминално проявен мъж от Димитровград.

В автомобила е намерен и иззет сак, съдържащ 25 пресовани разфасовки от по 200 грама, съдържащи суха зелена листна маса / канабис/ или общо 5 килограма канабис, както и пакет с бяло прахообразно вещество / кокаин/ с тегло от 200 гр. 40 -годишния мъж и неговата 25-годишна спътничка, също от Димитровград са задържани за срок от 24 часа. Впоследствие спрямо 40 годишния мъж е взета постоянна мярка «задържане под стража». По случая е образувано досъдебно производство.

Служители на Районно управление – Поморие извършили претърсване в дома на 33-годишен помориец, разположен на ул. «Крайбрежна», като намерили и иззели : 650 грама суха тревна маса във вид на глави / канабис/, както и 150 грамова плочка от бяло вещество, реагирала при извършения полеви наркотест на амфетамин. Помориецът е задържан с полицейска заповед за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

При извършено претърсване в дома на 43-годишна криминално проявена бургазлийка, разположен на бургаската улица «Княз Борис І», служителите от Второ Районно управление – Бургас намерили и иззели торба със зелена суха тревна маса / канабис/ с тегло около 300 грама. При извършения личен обиск са открити два плика с марихуана и пликче с бяло кристалообразно вещество / метамфетамин/. Бургазлийката е задържана за срок от едно денонощие. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В резултат на съвместните действия на служители от отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и сектор «Специализирани полицейски сили» при ОДМВР – Бургас е задържан 33-годишен криминално проявен бургазлия, в чийто дом, разположен в м.с. «Върли бряг», са намерени и иззети : килограм суха тревна маса / канабис/, множество шишета, съдържащи течност с остра миризма, червен фосфор, ел. котлон със стъклени съдове за производството на метамфетамин и ел. везна. Бургазлията е задържан за срок от едно денонощие, а по случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бенчо Бенчев

    5 18 Отговор
    Лошо ,лошооо ! Един по един ,спонсорите на Радев и на БСП ги опандизват ! И това ако не е политическа поръчка ?!

    Коментиран от #5

  • 2 Брей

    12 2 Отговор
    "огромно количество" ли значат няколко десетки грама? Много ниско сме паднали в стандартите...
  • 3 Полицаите да не се правят на ощипани

    5 1 Отговор
    Уж много ги разбиват пък на тях не им пука и си продават на воля...........Щом като е станал тоя съкатлък значи някой не се е отчел пред полицаите.
  • 4 ЪРП

    12 2 Отговор
    БРАВО НА БУРГАСКИТЕ ЧЕНГЕТА!!
    ТУКА ВЕЧЕ СЕРИОЗНА РАБОТА СА СВЪРШИЛИ, СТИГА ПРОКУРОРИТЕ И СЪДИИТЕ ДА НЕ СЕ ИЗГАВРЯТ С ТЕХНИЯТ ТРУД И УСИЛИЯ ПО ЗАЛАВЯНЕТО НА ТАЗИ СГАН!!!!!!!!!!!
  • 5 Бочко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бенчо Бенчев":

    И коментара ти ако не е политическа поръчка....
  • 6 4pac

    1 0 Отговор
    Аре не бе и Боро Първи оттече и ся кво халкомания у зандана. Така е на най-добрите първо им разширяват халките лошо за Боро от рапер на хюмне да стане лошо.