Last news in Fakti

5 Февруари, 2019 12:34 11 567 5

Арестите в Бургас продължават: Изведоха с белезници спортисти от съблекалня

  • бургас-
  • акция-
  • арести

Вчера акция имаше и в бургаския квартал „Зорница“

Вместо с ролери и скейтборд от парка с най-атрактивните спортове в бургаския жк "Изгрев" бяха изведени в 09:30 часа няколко човека, за които смята, че принадлежат към група, занимаваща се с престъпни деяния.

По информация на Флагман.бг скейт паркът в комплекса е бил наблюдаван от цивилни полицаи още от 08:30 часа. Заподозрените са извадени от съблекалните.

Припомняме, че градът осъмна скован от масирана полицейска акция.

Действията на ОД на МВР-Бургас будят недоумение с присъствието на маскирани спецченгета от Специализираните полицейски сили, тъй като гражданите в този район обикновено са свидетели на изключително високо спортно майсторство за напреднали скейтъри и ролеристи.

Обикновено тренировките им почват от 08:30 часа, днес заради приятното запролетено време е имало хора още от 08:00 часа.

Вчера акция имаше и в бургаския квартал „Зорница“. Малко по-късно се оказа, че е тарашен домът на известен бургаски бизнесмен, отвлякъл преди години Вампира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Снайперист

    27 4 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Японеца

    3 1 Отговор
    Довечера по новините!
  • 4 Vazbuden_hui

    15 0 Отговор
    А Вампира е??!!!??
  • 5 Повекът паяк

    14 1 Отговор
    Така трябва трябва да има ред