Last news in Fakti

15 Март, 2019 11:01 6 718 9

Опасни връзки между полицай и наркодилъра Мечката (ВИДЕО)

  • ивелин иванов-
  • мечката-
  • полицай-
  • плевен-
  • цветомир илиев

Ивелин Иванов, по прякор Мечката, от Плевен е криминално проявен и осъждан

Такса „Спокойствие”, полицейски чадър, обвързаност с хора от криминалния свят, подкупи – тези думи чуваме напоследък по повод шумните акции срещу злоупотреби и корупция сред служители на МВР, предава Нова ТВ.

Ивелин Иванов, по прякор Мечката, от Плевен е криминално проявен и осъждан, с множество регистрации в МВР за притежание и разпространение на наркотици. Сега е в следствения арест по дело за участие в организирана престъпна група за производство и разпространение на дрога. Задържан е в средата на януари, докато шофира в посока Плевен-София с около 2 килограма и половина амфетамини. В момента е обвинен заедно с още 7 души с иззети 5 килограма синтетична дрога, марихуана, оборудване, материали за направата на амфетамини.

Преди около година Иванов е засечен от охранителните камери на магазин в Плевен да разговаря с Цветомир Илиев – началник сектор на Криминална полиция, 2 РУ-Плевен. На кадрите не се вижда какво, но Иванов подава нещо на Илиев, което той бързо прибира в джоба си. Според информатори от подземния свят това може и да са пари. До задържането му на 5 януари, Иванов е имал и други срещи с полицаи, твърдят очевидци.

„Изгледахме записа. Има си компетентни служби, които ще извършват проверка. Това мога да кажа”, заяви зам.-директорът на ОД на МВР – Плевен Петър Енчев. 2 дни след интервюто МВР – Плевен официално иззема от NOVA показания запис. Директорът Красимир Начев назначава комисия за вътрешна проверка по видеото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Държавата на капачките и билетчетата

    28 1 Отговор
    Питайте Баце да видите, че няма схема - всичко е елиминирано и престъпността е мит! Европа на колене се моли да влазаме, икономиката ни едвам успява да удържи стремителният устрем на българския лев, а нашите капачки са събирани от деца и възрастни - тъкмо да прецакаме гилдията на търкащите билетчета...
  • 2 Иван

    27 0 Отговор
    Да бе, как ще му дава пари. Не е вярно. Дава му топче тоалетна хартия. Човека е на зор
  • 3 ЙГГГГГ

    6 8 Отговор
    АВЕ НОВА ДРАСКАЧИ ДА ПОДАВА МУ ЛИСТ С НАРКОМАНИ КОЙТО ДА ХВАНЕ Е КВО ЩЕ ДОКАЖАТ ТЕЗИ ЗАПИСИ АААА НИЩО
  • 4 НОСТРОДАМУС375

    8 0 Отговор
    ООООО БАЦЕ Я БЯХ ЗАБРАВИЛ ПАРИТЕ У НАС И ТОЙ МИ ОТСЛУЖИ ДА СИ ПЛАТЯ ПОКУПКИТЕ
  • 5 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    10 0 Отговор
    Кат мвр най голямата организирана престъпна шаика заедно с религиозната мафия
  • 6 Прав

    4 0 Отговор
    Всички знаем, че са пари!
  • 7 chetin

    0 1 Отговор
    CHENGETATA SA KOROPTSİONERİ OT A DO YA VSİCHKİ SA VITRE KOİ KOGO RAZSLEDVA
  • 8 Иво

    1 0 Отговор
    Г-н Енчев, това, което казвате звучи по следния начин - " .... всичко ще си отшуми с времето..."- обикновено така става, когато се забъркат в даден случай разни комисийки, компетентни служби и проверки! Гарван гарвану око не вади!
  • 9 бсфн

    2 0 Отговор
    затова носят дебели златни синджири на вратовете си като кожухаров шефа на криминална който е и съден но е действащ ега ти оправията герберска