Last news in Fakti

12 Април, 2019 16:10 10 121 18

Спипаха кифла с Mercedes, кътала дрога в парфюм

  • дрога-
  • парфюм

На нарушителката е съставен акт

Спипаха кифла с Mercedes, кътала дрога в парфюм - 1
Снимка: Илюстративна

Млада врачанка и приятелката ѝ от Монтанско са спипани с дрога, докато се возели с лъскав „Мерцедес“, съобщи BulNews.bg.

Случката е станала около 19 часа вчера. На улица „Република“ във Вършец е спрян за проверка лек автомобил "Мерцедес ЦЛК" с монтанска регистрация. Зад волана била 21-годишната му собственичка от курортното градче, а с нея се возела нейна 22-годишна приятелка от Враца.

При извършената проверка младата жена отказала да бъде изпробвана с тест за наркотици, както и да даде кръвна проба за медицинско изследване.

На нарушителката е съставен акт по Закона за движение по пътищата, иззети били книжката и талона ѝ, а регистрационните табели на автомобила са свалени.

Докато траела проверката, ченгетата казали на жените, че ще извършат проверка на колата и личните им вещи. Тогава врачанката се паникьосала и сама си признала, че има дрога в дамската си чанта. От нея извадила скъп парфюм, в чиято капачка била скътала топче с 1,05 грама амфетамин.

Двете са известни на полицията с редовното си присъствие в дискотеките във Вършец и Враца. Те и друг път са хващани с наркотици, казаха осведомени източници.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    47 3 Отговор
    ако беше с дъстър нямаше да я спипат
  • 2 Магарето

    36 2 Отговор
    Първо - конфискация на мерцедеса ... и да ги почват
  • 3 удри

    47 0 Отговор
    Северозападнали бърсалки !
  • 4 Миризлив пор

    17 20 Отговор
    След като не са доказали че има наркотици в кръвта няма защо да и свалят табелите и да спират колата от движение. Просто след като е отказала ще си плати 2000 лева глоба 2 години без книжка и 12 точки и няма да я разкарват по съдилищата за наркотици съвсем законно. Според нашите закони трябва да си абсолютно луд за да дадеш да те тестват ако си употребил или ако си "на мотика".
  • 5 Ричо

    5 14 Отговор
    автомобил "Мерцедес ЦЛК" няма такъв молел!
  • 6 Гост

    14 13 Отговор
    Полиция или КАТ могат да правят оглед или обиск САМО със съдебна заповед ! Все едно да ти звъннат на вратата и да кажат-Може ли да огледаме за наркотици и да направим обиск на апартамента/къщата ! Егати и своеволията,за това сме на това положение. Всеки прави каквото си иска!

    Коментиран от #13, #16

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Хаха коври на амфети

    16 0 Отговор
    Са много гнусни коври
  • 9 Джо

    8 1 Отговор
    Крайно Време е да отворят пак Белене !

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 АК47

    8 0 Отговор

    До коментар #9 от "Джо":

    Там е истаната пич ! Като имаше Белене и др. Нямаше разврат и наркомания , нямаше самозабравила се цигания !
  • 12 Якия

    8 0 Отговор
    След като прочетох "Млада врачанка и приятелката ѝ от Монтанско ..." Спрях да чета, това е достатъчно
  • 13 Ми да

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Не във връска с такъв случай но да допълня нещичко....Шофьор на камион съм превозва предимно дървесина има ли на пътя Кат не съм пропуснат всичко ми е ок. но някак си имам чувството че ни вземат за бъзик камиона е руски колани няма а в талона трябвало да е опоменато това е едно от многото проверки. Също така пътувам и до Гърция със Тир проверката трае 10 мин. От 2-ма служители колтурни не за ядливи давам само пример
  • 14 някой

    1 1 Отговор
    Казвате от Вършец била... Абе внимавайте, може да е род с Цветанов!
  • 15 незнайко

    1 0 Отговор
    Какви мерцедеси какви пет лева ??? Нали едва дишат и душа берат в северозападна БЪЛГАРИЯ ??? Откакто построиха моста, много хора се "замогнаха" !!!
  • 16 мitko karatista

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Ако има съмнение за престъпление и е възможно в този момент да се унищожат доказателства се влиза и без разрешение!След като са влезли и са намерили за каквото са дошли им се издава разрешително.Набелязан ли си,тръгнат ли да влизат у вас нищо няма да ги спре!
  • 17 Бай

    1 0 Отговор
    Местан като уби бебе и не бил пиян или дрогиран по леко ли ви е от факта че да се измъкне след 24ч!!!Всеки трябва да си носи отговорността от деянието и да си преценява възможностите а не да роптаете само за рекет на пътя защото хора неуки и неграмотни също карат коли и са по опасни но за тях няма да говорим нали!!!
  • 18 Дино

    1 0 Отговор
    Заслужават си го двете пръдли!!!