Last news in Fakti

17 Април, 2019 12:39 1 618 10

11-годишно дете е бито от учител в габровско училище

  • габрово-
  • учител-
  • ученик-
  • побой

Ученикът е с наранявания, образувано е досъдебно производство по случая

11-годишно дете е бито от учител в габровско училище - 1

Дете на 11 години от габровското основно училище "Св. св. Кирил и Методий" е бито от учител, вследствие на което има наранявания. Инцидентът е станал вчера, съобщиха днес от ОД на МВР.

Сигналът в полицията е подаден от 40-годишна жена, майка на момчето. Извършен е преглед в отделението по съдебна медицина в областната болница "Д-р Тота Венкова" и е назначена съдебно-медицинска експертиза на детето.

В районното полицейско управление в Габрово е започнало досъдебно производство по член 131, алинея 1 от Наказателния кодекс, който третира нанасяне на телесна повреда от длъжностно лице над малолетно лице.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бе това дете

    7 12 Отговор
    Нито е и? Който е родил детето да се оправя. Това е негов проблем. Затова ли майките вече не пращат и записват децата на училище? За децата да не страдат и да бъдат бити от учители и наркомани? Училищата се превърнаха в затвори. Даже по зле. Детската дрога се пласира в училищата успешно.
  • 2 Биде

    12 5 Отговор
    Защо бързате да побликувате без да дадете подробности??? Истината е че родителите тичат и се оплакват от щяло и не щяло! Някога родителите ни не даваха дума да кажем или да се оплачем от учителите и имаше респект към тях! Сега ученици, родители и общество дружно ги плюят и гледат сеир до кога ще им стигнат силите!!!!
  • 3 Пешо

    15 2 Отговор
    Егати великата новина! Очаквам вече заглавия: "Учител направи забележка на ученик за това, че троши класната стая и бие съучениците си! Ученикът е съкрушен от забележката!"
  • 4 Bubbles

    6 2 Отговор
    Чудо голямо, ошамарили малкия пръдльо.
    Като бях ученик ни шамареха редовно учителите, а оплачехме ли се в къщи ядяхме бой и от родителите, а сега само ой на мама ой на тати и послемчакате да стане хора от тези...
  • 5 Бобовица

    1 7 Отговор
    Babbles , твоите родители не заслужават да ги погледнеш повече, а ти ги даваш за пример...

    Коментиран от #6

  • 6 Bubbles

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Бобовица":

    Защо?
    По онова време всички родители бяха такива, нямаше дете което да него ошамарят в училище или в детската градина като направи някоя магария.
    като бях в детската бях от децата дето никога не спяха следобед и естествено не бях единствения, знаеш ли как се въдворяваше ред?
    Влизаше лелката с джапанка в ръка и загряваше всяко дупе.
    После идваха родителите да ни вземат и им се казваше какво е станало, а вкъщи следваше обяснение как трябва да слушаме и УВАЖАВАМЕ учителите и лелките защото те се грижат за нас, а при по-голяма магария следваше и така наречения дървен Господ, и това не важи само за мен а за всички деца от моето поколение.
    А днес дръпнат му ушето на някое и вече било голямото насилие, па психолози па полиции...
    Едно време психолога беше във формата на тояга или пантоф и взехме че станахме хора, това е истината.

    Коментиран от #10

  • 7 Ахахаха

    4 2 Отговор
    Бъдещо джендърменче. Мене са ме пребивали в даскало даскалите. Като се опих в къщи и баща ми ме пребиваше прифилактично😂
  • 8 Ахахаха

    3 0 Отговор
    Оплачех да се чете по горе
  • 9 Октопод

    4 0 Отговор
    Родителите искат протестни действия от габровци,без това са свикнали ! Но за любителите на протести,да бъдат спокойни !? Могат да си протестирват non-stop,обстоятелствата са благоприятни,причини колкото искат !?!?!
  • 10 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Bubbles":

    Да така е. Имаше респект към учителите, но тогава нямаше ДЕМОКРАЦИЯ !!! За съжаление точно тази демокрация ни съсипа !!! Дрога, ало измами, дръзки кражби, побой без причина и всичко това без ефективно наказание !!! За действията на ПОЛИТИЦИТЕ не СМЕЯ да говоря !!! Това ли е свободата ??? Мисля, че преди 30 години се чувствах по сигурен в утрешния ден !!!