Last news in Fakti

7 Май, 2019 18:30 1 765 5

Нелегални мигранти край Благоевград

  • мигранти-
  • грамада

Арестуван е и водачът на камиона, който трябвало да ги транспортира до София

Нелегални мигранти край Благоевград - 1
Снимката е илюстративна

Четирима нелегални мигранти са били задържани в района на жп прелеза в благоевградския квартал "Грамада", съобщи Нова ТВ.

Те са преминали нелегално границата през граничен пункт "Кулата" с ТИР, а от Благоевград трябвало да се качат на камион, който да ги транспортира до столицата. Товарното возило пристигнало на уреченото място, но шофьорът му бил задържан заедно с мигрантите. В момента продължават разпитите им.

Информацията бе потвърдена от директора на Областната дирекция на МВР комисар Николай Хаджиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Динко Вълев - Ловеца

    4 2 Отговор
    Тръгвам нарам да ги преджоба, аз такива ги преджобвам и правя кеш от тях, идвайте с миен циркачи.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Папа ЛапаПате

    13 0 Отговор
    Хайде сега четрима католици да ходят да им направят по четри дудука,че много музикални били.
  • 4 Добре де не мога да разбера

    7 1 Отговор
    Тези шофьори ,толкова ли са алчни ,че за пари са готови да продадат родината си? Предатели долни са всички които помагат ,за нелегалното влизане на мигранти в България.
  • 5 боцмана

    11 0 Отговор
    Вече не знам на кого да вярвам , на медиите или на генерал Бойко с радарите и врабчетата. По съм склонен да вярвам на генерала , защото той само веднъж в живота си е лъгал и то било когато бил в трети клас. Излъгал за един учебник за да може да с научи урока. Ако не му вярвате , питайте го пак!!!