17 Май, 2019 14:53 3 542 6

Откриха 8 тона нелегален дизел във ведомствена бензиностанция

  • цистерна-
  • дизел-
  • гориво-
  • девин-
  • бензиностанция

Цистерната с горивото е намерена в Девин

Откриха 8 тона нелегален дизел във ведомствена бензиностанция - 1

8 тона нелегално гориво са открили данъчни, полицаи и служители на Държавна агенция за метрологичен и технически надзор при съвместна проверка на ведомствена бензиностанция в Девин, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Инспекцията е била извършена на 16 май в обект на частна фирма от родопския град. При проверката е установена цистерна, съдържаща около 8 тона гориво с мирис на дизел, което е с неизяснен произход, а на цистерната липсват уреди за измерване на количеството.

Стойността на акциза и дължимия данък са в процес на изясняване. Цистерната е запечатана, а за случая е уведомен Междуведомствения координационен център за противодействие на контрабандата и контрол на движението на рискови стоки и товари при ГДБОП и агенция митници за вземане на отношение по компетентност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 1 Отговор
    НАЛИУЖ СЛЕДИТЕ ТАНКЕРИТЕ РЕВИЗОРО БОРИСОВ КВИ ГИ ПЛЕЩИХТЕ НЯКОГА
  • 2 Реалист

    9 1 Отговор
    Нали тея ревяха че нямали пари за касови апарати! Бедните с поршетата. Къде другаде има "ведомствени" бензиностанции? Половината тираджии дето минават през България транзит имат икономисано гориво за продан на такива като тея.

    Коментиран от #3

  • 3 Много ги разбираш нещата

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    Щом мислиш че е толкова лесно отвори бензинджийница и печели.............. отстрани акъли лесно се дават

    Коментиран от #4, #5, #6

  • 4 А БЕ

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "Много ги разбираш нещата":

    Всеки не може да се докопа до такова нещо, по времето на БСП и ДПС и аз си мислих , че решаваш да си отвориш бензиностанция и оп готово , но не е така , одраха ми кожата от рекет , а като я отворих и то в едно село , ми пратиха мутрите си да я затворя да не преча на ЛУКОЙЛ !
  • 5 Мюмюн

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Много ги разбираш нещата":

    То, убаво че фанаха нелегалния. Ако беше легалния.... Трябваше да звъня на Карадайто. Да управя нищата.
  • 6 Реалист

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Много ги разбираш нещата":

    хайде да ни обясниш ЗАЩО ТИ Е ВЕДОМСТВЕНА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ освен да крадеш. Можеш да си пратиш камиона да зареди на всяка една бензиностанция и да регистрираш разхода. Да обаче СТАВА ПО-ТРУДНО ДА КРАДЕШ. Далаверата с нафтата от тировете няма как да мине - не може с едно зареждане да изпишеш 3000км примерно. Освен това и далаверата с разтворителя за бои от Русе, нали... Няма как да го продаваш като го смесиш с нафтата. От там идва целия рев...