23 Май, 2019 10:31 3 597 8

Охранител счупи ръката на онкоболен в Сливен

  • охранител-
  • сливен-
  • онкоболен

Заради травмата се отлага животоспасяващата трансплантация на стволови клетки

Фрапираща агресия срещу онкоболен мъж в центъра на Сливен – охранител в банка счупи ръката на клиент, защото се опитал да влезе в офиса с медицинска маска, съобщи бТВ.

Пострадалият е опериран по спешност, което е отложило насрочената му животоспасяваща трансплантация на стволови клетки. Охранителят е уволнен. От охранителната фирма отказаха коментар.

Банковият клон, пред който се разиграла грозната сцена е в самия център на Сливен.

57-годишният В. Д. се опитал да влезе в офиса, за да плати такса от 4 лв., но бил спрян на входа заради медицинската маска, която носи. Опитал да обясни, че е тежко болен и тя го пази от инфекции, но охранителят първо го избутал навън, после решил да му сложи белезници, при което така му извил ръцете, че счупил едната.

„Заграждат външната врата и аз оставам навън, казвам: „Хора, имам работа. Трябва да си свърша работата в банката, защото ми предстои лечение. Може би една година няма да мога да излизам от стая. Единият от гардовете дойде до мен, изправи се както правят боксьорите преди мач – нос до нос, лице в лице, и в този момент усещам гадната болка на счупената ръка, защото той ми хваща ръката и я извива”, разказа мъжът.

От болката той пада пред банката и остава там до идването на линейката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    17 2 Отговор
    Така ще е, след такса оставаме без пари за храна, сега да очакваме да ядем бой на излизане от банка.
  • 2 Митко

    22 3 Отговор
    Ми логично е, във веригата на професиите на трето място са полицаите. Който не може да стане полицай, става бакшиш, който не става и за бакшиш, става охранител. От там надолу или клошар, или просяк.
  • 3 Браво

    18 1 Отговор
    Вече няма никаква човечност що за хора сме да пребиш болен човек. Ако беше някой здравеняк с такава маска или обирджии тоя щеше да се наака. Но е лесно да се правиш на герой с някой по слаб от теб.
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 2 Отговор
    ПРЕДИ ВРЕМЕ ОХРАНА В МОЛ В ВАРНА УБИ ПСИХО БОЛЕН

    Коментиран от #8

  • 5 Стефан фарашев

    6 1 Отговор
    Така става като взимат сулио и пулио на работа без тестове и специално убочение. А и за тези пари който дават в този сектор не трябва да очакват чудеса
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Петко

    2 0 Отговор
    Е за тоя затвор няма да има сигорно
  • 8 моряк

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не беше психо болен ,а беден стеснителен кротък човек ,аз съм учил в Строителния техникум с Нягол !!