31 Май, 2012 11:23 1 523 1

Съпруга уби мъжа си в Опака

  • съпруга-
  • уби-
  • мъжа си-
  • опака

 Съпруга уби мъжа си в град Опака. 12-годишното им момче е настанено в Кризисен център към Комплекса за социални услуги на деца и семейства – Търговище.

Трагедията се е разиграла вчера около 16,07 ч, когато  в оперативната дежурна част на РУ “Полиция” – Попово е приет сигнал от тел. 112, че в дома му в гр. Опака е намерен умъртвен 51-годишен мъж от същия град.
След  проведените процесуално - следствени действия е установен извършителят на убийството – 52-годишната А.А. от гр. Опака, съпруга на убития. Жената е нанесла удари с остър предмет в областта на главата на съпруга си. Всичко това се е случило след семеен скандал.
Агресивната съпруга е задържана в РУ Полиция – Попово.
По случая е образувано досъдебно производство.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 изумен

    1 0 Отговор
    няма да лежи и един час в затвора.

    п-ки и връзкари закони не ги ловят.