Last news in Fakti

20 Август, 2019 13:59 1 728 2

Задържаха трима при акция срещу наркоразпространение

  • наркоразпространение-
  • акция

Иззети са близо 260 г хероин, кокаин, електронна везна и мобилни телефони

Задържаха трима при акция срещу наркоразпространение - 1
Снимката е илюстративна

Специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението и употребата на наркотици бе проведена вчера от служители на отдел “Криминална полиция” и сектор “Специализирани полицейски сили” в Пловдив.

Процесуално-следствените действия са осъществени на територията на квартал “Столипиново”, под наблюдение на Окръжна прокуратура – Пловдив. В хода на акцията, в момент на сделка между наркоразпространители, са заловени 37-годишната обитателка на жилището и двама мъже на 24 и 48 години. От тях разследващите са иззели общо 257,6 г хероин, кокаин и електронна везна със следи от същия наркотик, мобилни телефони.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354а, ал.1 от НК, което се наблюдава от Окръжна прокуратура-Пловдив.

Тримата са били задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР. Впоследствие са им повдигнати обвинения и с постановление на наблюдаващия прокурор, мярката им за задържане е удължена до 72 часа.

Криминалисти продължават работата по документиране на престъпната дейност на извършителите под ръководството на Окръжна прокуратура-Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    3 0 Отговор
    Тия са бушони.Дали ще ги осъдят и на колко?Виж депото да се разкрие и кой го стопанисва?Но браво и на това.

    Коментиран от #2

  • 2 отегчен

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кой68":

    Нали видяхме миналата седмица поредното правосъдие по български...За половин килограм високорисков наркотик-хероин,присъдите бяха по 2г и 3 г. затвор...