Last news in Fakti

26 Август, 2019 12:00 2 560 2

Мъртвопиян варненец изгуби съзнание на пътя и ...

  • варненец-
  • пиян-
  • птп

Дрегерът е отчел 2,97 промила в издишания от водача въздух

Мъртвопиян варненец изгуби съзнание на пътя и ... - 1
Снимката е илюстративна

На 24 август, около 02:45 часа е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил "Мерцедес" с варненска регистрация на аудио плеър, смартфон, и документи. МПС е било оставено заключено по пътя между с. Проф. Златарски и с. Честименско, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

При посещение на място е установено, че МПС е било управлявано от неправоспособен водач на 48-години от град Варна. Същия, поради загуба на съзнание, губи контрол над автомобила и предизвиква ПТП с материални щети, без пострадали.

При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,97 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма страшно

    11 3 Отговор
    Като изтрезнее ще го пуснат,а това че е бил пиян ще смекчи вината му защото престъплението е извършено под въздействие.Българското правосъдие толерира извършването на всякакви престъпления защото до затвора стигат само най жалките мишки и то за назидание.

    Коментиран от #2

  • 2 qwerty

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Няма страшно":

    Ей, лаик. Съставомерноста е заради наличие на алкохол
    Капиш? Иначе си е административно нарушение. Не ми е ясно - защо пишете кръчмарски истории.