29 Август, 2019 21:29 1 889 10

Мъж преби и ограби жена в Симеоновград

  • побой-
  • обир-
  • симеоновград

Извършителят е заловен

Мъж преби и ограби жена в Симеоновград - 1

34-годишен мъж от Симеоновград ограби и преби 55-годишна жена. Той е откраднал златен синджир.

След като потърпевшата е подала сигнал срещу познатия ѝ мъж, полицаите са го издирили и задържали, предаде Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 град козлодуй

    9 3 Отговор
    пак ли циганин

    Коментиран от #6

  • 2 град козлодуй

    9 3 Отговор
    пак ли циганин
  • 3 От опит

    14 1 Отговор
    Не си носете златните бижута! Носете лютив спрей, нож, бокс, и всички други подръчни средства, за които се сетите, че ще ви помогнат при неочаквано нападение. Бой до дупка и крясъци до небето, дано има някой съвестен гражданин да позвъни на спешния. Не се опитвайте да си вадите телефона, защото моментално ще бъде разбит. В перспектива, инвестирайте в качествен курс за самозащита.

    Коментиран от #7

  • 4 Гринго

    0 1 Отговор
    Коста иманяра в двора го къта
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Др Менгеле

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "град козлодуй":

    Че то в Симеоновград други вече няма!
  • 7 Ххх

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "От опит":

    Да не си носят бижутата - разумно. Но останалите ти предложения не чувстваш ли, че могат да се отнасят за ограничен кръг мъже с що годе прилична физика. Иначе другото са приказки за наивници. Това жени, това по възрастни и трудноподвижни хора - как си го представяш, че на някой млад и як циганин ще тръгнат да вадят някой от посочените атрибути. Докато го извадят, докато посегнат и вече ще са на земята с избити зъби и счупени ребра. Единствено виждам смисъл ако се промени закона за неизбежна отбрана и хората могат да закупуват оръжие при по облекчен режим. Примерно, имаш оръжие, чуваш, че някой шета по двора или разбива входната врата или прозорец. Имаш време да вземеш оръжието и ако ти стиска, нещата стават кой кого. Но все пак смятам, че е много по - важно да живеем в една нормална държава, където съответните органи да си влезнат в ролята, най - вече така наречената независима съдебна власт. Но за съжаление, в момента нещата са с точно обратен знак и толерирането и безнаказаността на битовата престъпност са едни от най - големите пороци на днешното управление, олицетворявано от дебелокожата и самодоволна личност на Борисов.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ххх

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Хахахахаха":

    Добре че си ти, умникът, че да ни "светне", че ние простите откъде да знаем. Преди малко си играх да ти отговарям, но виждам, че модератора ме е изтрил - защо, нецензурна дума ли употребих, че нещо не си спомням. Или просто не е желателно много - много да се пише срещу господин министър - председателя и неговото управление. А иначе Факти майче някъде по заглавията се именувахте свободна медия, майче в някакви моменти се опитвахте да задавате въпроси на Борисов, свързани с циганската престъпност. Е, може би имаше съвсем лек неприличен намек в коментара ми, ама само намек. А като публикувате някоя статия относно сексуалните взаимоотношения, тия дни струва ми се имаше няколко такива, в коментарите прочетох една камара цинизми и вулгарни изрази, но модератора ви май беше безкрайно толерантен и не ги триеше. Но тези коментари, макар и вулгарни, не съдържаха обвинения или нападки срещу Борисов. Тогава модератора ви подхожда с доста по - широка цедка.
  • 10 Ххх

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Хахахахаха":

    Пак ще възстановя част от коментара, пък ако ме изтрият от "свободната" медия, изтрият. Та в общи линии мисълта ми беше, че си развиваш теорията как оръжието е панацея за проблемите с престъпността защото сигурно не живееш близо до циганска махала и тия проблеми не са ти на главата. И бях посочил пример с един случай някъде в подбалканските градове, където собственик на бензиностанция беше пребит до смърт от тълпа цигани, въоръжени с колове и лопати. А бензинджията доколкото чух е имал Калашник, ама и това не го е спасило. Така че, нямаш ли държава, закони, прилагащи ги органи, останалото е закона на джунглата, където първобитните примати раздават безнаказано собственото си правосъдие.