Last news in Fakti

13 Септември, 2019 09:12 13 755 19

Удар на полицията! Арестуваха Тикина

  • тикина-
  • дрога-
  • бургас

Бургазлията е криминално проявен и осъждан

Удар на полицията! Арестуваха Тикина - 1

Служители на Четвърто РУ - Бургас са направили сериозен удар срещу наркоразпространението в града. Полицаите проверили 35-годишен мъж в ж. к. „Меден рудник“, след като получили оперативна информация.

Бургазлията бил стар познайник на ченгетата. Той е криминално проявен и осъждан. При обиска полицаите открили в него бяло кристалообразно вещество, реагирало при полевия наркотест на метамфетамин.

Последвало претърсване в дома на 35-годишния мъж на ул. „Априлци“. Там униформените се натъкнали на т. нар. „мобилна лаборатория“. В жилището имало още материали и прекурсори за „готвене“ на синтетична дрога – стъклена колба, множество пластмасови бутилки с мирис на ацетон, солна киселина, натриева основа, множество тампони, две кутии с червен фосфор и други.

Според източници на "Флагман.бг" арестуваният е Красимир Г., по прякор Тикина. Преди около година той отново бе задържан за подобно престъпление. Тогава, освен пико и мобилна нарколаборатория, ченгетата откриха в дома му още въздушна пушка и 2 газови пистолета с патрони.

Вместо да бъде пратен зад решетките обаче, Тикина набързо е пуснат на свобода и явно не му е трябвало много време, за да се върне към старите навици.
И този път бургазлията е задържан с първоначалната полицейска мярка от 24 часа, а по случая е образувано бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Безмалко.

    91 13 Отговор
    Безмалко да получа удар от вълнение като четох заглавието в първия момент го прочетох полицията арестува Тиквата и си казах край на мъките но после се коригирах ех ще страдаме още.

    Коментиран от #6, #15

  • 2 Мирослав

    64 6 Отговор
    В дома му е открита стъклена колба...въздушна пушка...и от кога това е забранено? Утре ще чуем, че някой е разбойник, защото имал в дома си буркани с компот...Тъпаци.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тиквара

    57 4 Отговор
    Въздушна пушка и газов пистолет могат да бъдат намерени в мого домове. И двете са разрешени от закона. Пита се, защо се споменават в статии подобни на тая? Нещо сензация ли се търси?!
    А, инак, браво на съда дето го е освободил при положение, че са намерили и наркотици !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Амиии

    23 18 Отговор

    До коментар #1 от "Безмалко.":

    Те електората на БСП са скарани с образованието !
  • 7 Иво

    45 0 Отговор
    И к`во ще стане после? Какво стана с очиларката Митю? ВСИЧКИ обвинения - свалени! Бенчо / май тъй се казваше оня дерибей от БСП-то?/ и сие ще се понапънат пак - да оневинят и тая мърша! А Бургас спи.....сладки розови сънища !

    Коментиран от #9

  • 8 Цар Плъх

    31 2 Отговор
    Значи така :..........cтъклeнa кoлбa, мнoжecтвo плacтмacoви бутилки c мириc нa aцeтoн, coлнa киceлинa, нaтриeвa ocнoвa, мнoжecтвo тaмпoни, двe кутии c чeрвeн фocфoр и други............ Всичко това съвсем законно може да се купи в магазините за химикали. Мириса на нещо си май все още не е доказателство пред съда. Готово производство липсва, т.е. нямаме нищо, годно за доказателства. Всичко завики колко амфетамин са открили у него, и ако не е много, дали може да мине за "лична употреба". Ако да - пак ще го пуснат, а той ще продължи да си "готви"..... В накои държави има специални полицейски подразделения, които ги "изчезват" такива, без следи и без съмнения, просто вече го няма, заминал на по-добро място, даже и билетите за самолета им намират.
  • 9 2+2=?

    17 1 Отговор

    До коментар #7 от "Иво":

    Така е когато ,,очи чьорное" използват всички методи за да вземат властта, даже и с дявола влизат в ортаклък.
  • 10 User

    17 4 Отговор
    Предизборно службарите лъскат нечий имидж!
  • 11 Мартин

    16 0 Отговор
    Вкъщи имам много капачки от безалкохолно и бира, надявам се това да не е незаконно - събирам ги като допълнение към даниците които плащам.
  • 12 Арестуваха Тиквата

    20 1 Отговор
    България ще започне да се оправя, когато водещото заглавие във всички новинарски емисии е: "Арестуваха Тиквата"

    Коментиран от #16

  • 13 БОЙКО ПЕЕВСКИ

    10 2 Отговор
    Как се разработиха през последните месеци милиционерите в бг-то , да не поверваш чак! Арестуват наред всичко живо що не им се отчита с процент/разбирай над 50%/ за тиквоча и за лойчето! Нема значение , че е кмет или , нар.пласьор , или авто крадец , или местен политик тарикат - всичко под ножа!!! Брей ли бре , чак се престарават - само и само да изтъпанчат Грешев за главен прокурор , че после да си отдъхнат дори и изгубили на следващите избори , няма кой да ги пипне с пръст , Грешевчето ще ги пази!!!
    Да , ама , НЕ !!! Другарчета хитрички , народеца ви разбра що сте за стокичка мръсна сте , леко ще ви почне , само от начало , в края не знам ... как ще е ... !!! Затова здраво оплитайте багажите и при Галевчетата ... , вие ги знаете къде са ... , да си прайте седянка по Мутреската!!! Па да сте живи и здрави , ама там не в БГ-то.
  • 14 колчо

    4 0 Отговор
    ченгетата откриха в дома му още въздушна пушка и 2 газови пистолета с патрони. Тоя страшен престъпник бре 😁
  • 15 Ram

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Безмалко.":

    Много неграмотно.......

    Коментиран от #17

  • 16 Eistee

    1 4 Отговор

    До коментар #12 от "Арестуваха Тиквата":

    Ти май имаш някаква тежка вражда със зеленчуците от клас Двусемеделни. Зъбиш се, кривиш се, правиш заплашителни жестове и пишеш агресивни глупости по форумите на едно иначе полезно, вкусно и пълно с витамини растение. Нещо те е обидило някакво растение ли, че се държиш като напикано момиченце и изпадаш в истерия от най-малкото? Или тиквите ти говорят? Получаваш ли факсове от космоса? Или само копейки от БСП за всяка низост, която изпляскаш в общественото пространство? Колко сте прозрачни и жалки, тролчета на БСП. Две интелигентни реплики на кръст не можете да напишете и веднага лъсвате като национални предатели.
  • 17 Гимзо

    2 3 Отговор

    До коментар #15 от "Ram":

    Ей професоре я лапай на Тиквата лайната бе !!!
  • 18 гост

    5 1 Отговор
    От начало си помислих ,че са арестували тиквата а то тикина. Па не извадихме късмет .
  • 19 Инспектор Дюдю

    1 2 Отговор
    КЪСНО Е ВЕЧЕ ГРАЖДАНИ! ТИКВАТА МИНА В НЕЛЕГАЛНОСТ. СЕГА ОСТАВЯ СЛЕДИ КАТО "КРАТУНАТА"!