Last news in Fakti

13 Септември, 2019 15:50 3 779 6

Хванаха 66 бутилки твърд алкохол в тайник

  • алкохол-
  • тайник

Сред иззетите бутилки са уиски, водка, джин, ром, облепен с български бандерол

Хванаха 66 бутилки твърд алкохол в тайник - 1
Снимка: Агенция Митници

Алкохол в тайник на лекотоварен автомобил, пътуващ от България за Гърция, задържаха митнически служители от ГД "Митническо разузнаване и разследване" на ГКПП Кулата. Това съобщава Агенция "Митници".

Превозното средство, управлявано от гръцки гражданин, е отклонено за митническа проверка, при която в пода на товарното помещение, е открит специално изработен тайник, широк метър и половина, замаскиран с тапициран капак. Вътре се превозвали 66 бутилки с високоградусов алкохол.

Спиртните напитки са с общо количество от над 48 л. Сред иззетите бутилки са уиски, водка, джин, ром, облепен с български бандерол. По случая е съставен акт за установяване на акцизно нарушение.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уди Кълвача

    27 0 Отговор
    Браво, а през това време минаха 3 тира с нелегални цигари!

    Коментиран от #2, #3, #6

  • 2 qwerty

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Уди Кълвача":

    Иди обяснявай...
  • 3 Дгд

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Уди Кълвача":

    Да, ама за тях предварително е съобщено и платено. Не смесвай задълженията на митничарите
  • 4 Пияница

    3 0 Отговор
    У назе ша намерат повече, ама празни. Ако нещо донесат, добре дошли, че утре чистим повсеместно, па поне празните шишета да иснесат.
  • 5 Мартин

    9 0 Отговор
    А клубовете в Студентски град ги хванаха за ауспуха.. Човека е взел по 5 бутилки от любимите питиета на приятели/роднини на добра цена от комшиите и 2 стека цигари - да го еа в трафиканта. Колко чифта чорапи мога да нося в сака, не искам проблеми.
  • 6 Българистан

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Уди Кълвача":

    Кой си плаща минава кой не го шибат на границата:-)