Last news in Fakti

19 Септември, 2019 08:48 4 515 11

Семейна драма подтикнала самоубилия се ученик

  • ученик-
  • дружба-
  • самоубийство

Преди година в жилището на Вантови е дошла полиция, защото майката на починалото 14-годишно момче е била пребита от съпруга си

Семейна драма подтикнала самоубилия се ученик - 1

Родителите на ученика И. В., който полетя от 14-я етаж на семейния апартамент в столичния квартал "Дружба" 1, са имали сериозни проблеми помежду си. Това разказаха техни съседи в блок 67.

Според тях преди година в жилището на Вантови е дошла полиция, защото майката на починалото 14-годишно момче е била пребита от съпруга си, пише trafficnews.bg.

„Явно си имат проблеми. Много се карат и си крещят, даже от съседните апартаменти се оплакват, че постоянно е така. После се помиряват. Иначе са ведри хора, даже днес ги видях, бяха с някакви хилки за федербал. Държаха се нормално”, разказа съсед на семейството.

Засега не е ясно дали сложните отношения в дома на Ивайло имат отношение към трагедията. Неговите родители имат по един неуспешен брак зад гърба си. Загиналото момче има по-голяма сестра, която е от предишния съпруг на майка му.

„Разминаваме се във входа. Имат немска овчарка, която мъжът извежда за разходка. Не знам кои са децата им, защото никога не съм ги виждала с тях. Направи ми впечатление, че онзи ден се засякохме в асансьора и носеха мишки. Пошегувах се, че ще са добра храна за котката ми, а те ми разказаха, че имат змия и са за нея.”, сподели друга съседка.

Приятелите на Ивайло не са забелязали промяна в поведението му преди да се хвърли от 14-ия етаж. Държал се е съвсем естествено и е ходел редовно на тренировки по бадминтон. Засега няма категорична версия какво е довело до трагедията.

Смъртта на Ивайло е основна тема в блока, където той е живеел, и съседните кафенета и магазини. Децата, които са попаднали на трупа, когато са отивали на училище рано сутринта във вторник, пък още са в шок, разказват хора от блок 67.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИЗВЪН

    34 1 Отговор
    Типично български манталитет, съседите да знаят много повече от самия теб, за личния ти живот.
    Как мразя всичко това...

    Коментиран от #3

  • 2 Townboy

    15 9 Отговор
    Либерализмът и криворазбраната демокрация изродиха българското общество. Едно време бащите късаха колани по нас а даскалите ни удължаваха ушите и затова станахме хора.

    Коментиран от #8, #11

  • 3 Ти си също

    1 11 Отговор

    До коментар #1 от "ИЗВЪН":

    От тези съседи, аз нищо не зная, ти всичко знаеш преди мен, пак лицемерие..!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Николов

    20 1 Отговор
    Драга Мария, не може заглавието на статията да е " Семейна драма подтикнала самоубилия се ученик", а в текста по-долу да се мъдри изречението: "Засега не е ясно дали сложните отношения в дома на Ивайло имат отношение към трагедията. "
  • 6 гост

    16 2 Отговор
    Въпросът е защо хората продължават да са заедно и да живеят в стресираща среда с човек, който ги пребива и се карат жестоко с него? Защо? Всичко това се отразява на децата. Нима няма да са живи и здрави ако са отделно, ако живеят разделени, но спокойни и без ежедневни скандали? Нима е важно да имаш смартфон и стрес, вместо да ядеш само тостери, но да ти е спокойно. Агресията, физическа или вербална, е пагубна за подрастващите, всеки един психолог ще ти го каже. Жалко за детето и дано повече хора в тази позиция се усетят и да се разделят навреме вместо да поддържат някакво общо домакинство изпълнено с депресивни състояния и агресия.

    Коментиран от #9

  • 7 Johanes

    4 7 Отговор
    Да сега някой мозАк ще каже, че Борисов е виновен.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 А защо...!?

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Аз не ям бой...?! Защото слушам....! И децата са ви станали на възрастта на любовниците ви...! Отново лицемерие...!
  • 10 Драга Мария 2

    6 0 Отговор
    Как, как ти дойде в полуживия дух да напишеш, ".... ученика който полетя...." Изобщо добре ли спиш нощем? Думите са важни момиче тефтера ти е голям. Лошо си постилаш за после!
    Архангел Михаил !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.