Last news in Fakti

19 Септември, 2019 22:00 4 001 15

Пияна опита да "почерпи" полицаи в Димитровград, арестуваха я

  • димитровград-
  • подкуп

36-годишната жена опитала да даде подкуп от 60 лева, за да ѝ върнат свалените регистрационни номера

Пияна опита да "почерпи" полицаи в Димитровград, арестуваха я - 1
Снимка: БГНЕС

Жена на 36-годишна възраст от Димитровград е задържана до 24 часа след опит за подкуп на служители на РУ-Димитровград, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Хасково.

При извършена проверка на лек автомобил служители от управлението установили, че жената е неправоспособна и управлява превозното средство след употреба на алкохол от 1,00 промила. При констатирането на нарушенията тя е хвърлила три банкноти по 20 лева в служебния автомобил за "почерпка" и връщане на свалените регистрационни номера.

Образувано е било бързо производство по описа на РУ-Димитровград.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От ареста

    12 1 Отговор
    Како, то се знае кога се пие, кога се шофира ( па и неправоспособна отгоре на това), как се дава и по колко! Тъпня! Сега ду.е да ти е яко и другите части на тялото. Гледай да не се спънеш случайно!

    Коментиран от #14

  • 2 Бесен Язовец

    23 1 Отговор
    Малко е предложила!
  • 3 Кой68

    15 0 Отговор
    Когато е обидно и за двете страни.....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Някой от тълпата

    5 1 Отговор
    Много явно го е направила предложението, ако е било по дискретно предложението е щяла да мине, то и полицаите ги е хванало яд че по шумно предлага но, има и други...
  • 6 Пепа Пъпова

    6 4 Отговор
    Не е ли дърта на 36 ? На тези години вече са амортизирани - каросерия, окачване, диф, предавките са скапани, бута масло.

    Коментиран от #11

  • 7 Анонимен

    10 0 Отговор
    Обидила ги е с тея 60лв.Вече.на под 200 се мръщят.Нормално да се озове в ареста.
  • 8 Хипермен

    4 2 Отговор
    В Димитровград са пълни идиоти,там или бегаш или по добре дане те хващат
  • 9 Винету Банкянски

    8 1 Отговор
    Малкият бакшиш е обида и за двете страни . Трябвало е да предложи и орален
  • 10 Правилно

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Борис":

    то като нямаш книжка лал ще ти вземат книжката.Логика.Прееба ги.Пробай и да караш дрогиран и пиян крадена кола
  • 11 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Пепа Пъпова":

    По-скоро е добре разработена, знае какво да прави и как да го прави, а не седи да си бърка в носа докато някой се поти над нея.
  • 12 Аз, Врачанката

    2 0 Отговор
    Според мен,каквото си е търсила си го е намерила. Там й е била грешката,че е предложила подкуп на полицаите. Някой по-горе в коментарите,беше писал,че подкупът бил малък,само 20лв,ами след такъв хубав запой,навярно на жената са й останали само тези парички. Сега да й сложат една солидна глоба и нещата,ще си дойдат по местата,а и още повече,че е била и неизряден водач на МПС.В този случай, не зная каква е глобата,но предполагам,че никак няма да е малка.😂😂😂
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 От народа

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "От ареста":

    Отговор към-От ареста .Да в начина има как се дава трябвало е случайно да ги изпусне в краката на проверяващите ми още нещо малко са трите банкноти по 20 лева те сега вече на 50 лева се мръщят на калпак пък те трима на тримата по калпак трябвало е да опита с по-големи бакноти три по 100 лева.Те пък Полицаите какво се правят че не взимат такива почерпки (подкупи ) .Такива почерпки са обществени тайни
  • 15 Тихов

    1 0 Отговор
    Полицаите обиждате се от бедните хора 6о лева малко им било обидно за двете страни било пък на богатите целувате ... тях не ги спирате все едно не минавал богатия 1проми са 1 литър бира.