19 Септември, 2019 15:55 13 880 29

Нагла кражба посред бял ден в центъра на София СНИМКИ

  • кражба-
  • колело-
  • софия

Служители на ресторант не спрели апаша

Нагла кражба посред бял ден в центъра на София СНИМКИ - 1

Нагла кражба е била извършена посред бял ден в центъра на София. Това става ясно от снимка, публикувана от потърпевшия Петър Герасков, в социалната мрежа Фейсбук. Той се оплаква, че в рамките на една година за втори път му крадат колело.

Този път е успял да види наглия апаш, дори го е подгонил, но никой от хората наоколо не му е помогнал и злосторникът е избягал, пише Блиц.

"В район ,,Оборище" в гр. София се краде ужасно много. Бездействието срещу кражби е повсеместно. За една година ми крадат колело за втори път. Този път видях крадеца как започва да отвързва колелото. Гоних го край парка ,,Заимов" почти го свалих на земята при гоненето. Работници на ресторант ,,Трите щерки" на ъгъла на парка ,,Заимов" ме гледаха как тичам след крадеца и викам ,,дръжте крадеца, краде ми колелото" крадеца направи завой на 5 метра от тях", пише той в поредица постове и споделя снимката на апаша.

"Пичът с колелото направи ляв завой пред тях и вече не можах да го догоня втори път. Без обувки остана, когато го застигнах, но е с колело на ,,Крос", ,,Нитро" пише на него.

Купувайте си колелета втора употреба без съпровождаща гаранция, касова бележка или договор и стимулирайте кражбите яко, тия които си купуват нови колелета въртят и белия и сивия и черния сектор", допълва още Петър.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мартин

    93 4 Отговор
    По-лесно е да хванеш някой с трева за 10 лева и да се води, че си заловил голям престъпник, от колкото да гониш толкова мобилен крадец. На кой му дреме, че си дал няколко стотачки за да си еко, за да си отговорен към природата и ежедневно правиш жертви за това.

    Коментиран от #6

  • 2 Гост

    42 8 Отговор
    Гледайте сега. Това принципно не е вярно, защото в България такива неща не се случват и това е хибридка на опозицията, за да пречат на приема ни в Шенген. Само лъжат големите Шевове. Фалшиви новини. Ужасссс.
  • 3 владо

    23 9 Отговор
    Сутринта по новините чух че в SDI застраховане правят застраховки на колела против кражба даже и при евентуални ремонти !Надявам се да помогна на тия който не са чули за тая оферта според мен е нещо ново
  • 4 гост

    58 3 Отговор
    България е единствената страна в ЕС, която няма застраховка на велосипед, електрически тротинетки и др. подобни превозни средства. Една застраховка за 20лв ще е напълно достатъчна да покрие кражба и да изплати 200-300лв стойност на велосипеда, в чужбина е така, към 10% от стойността плащаш на годишна база и не ти пука дали ще ти го откраднат или не, защото и там се краде, но ти си купуваш колело, отиваш до мвр и го зачисляваш на твое име, след това застраховка за 10мин точно и си готов и спокоен, а така увисваш с 500-600лв до следващата кражба. МВР лично съм ги викал за кражба на гориво от бензиностанция на стойност над 150лв, а те дори не дойдоха, макар че има камери, има му номера, сниман човека, нищо. В същото това време полицаите все недоволни. Изклаха бабите ни по селата, ограбиха и разрушиха вилите и къщите, крадат ни навсякъде, големи компании завличат милиарди от хората и все никой не е хванат, никой не лежи или пък му лепват една главозамайваща условна присъда. Подигравка.

    Коментиран от #8, #10

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Студент

    33 4 Отговор

    До коментар #1 от "Мартин":

    Така е, прав си. Сините анцузи, изгарят от желание да пъчат гърди, и да харчат парите на данъкоплатците, че и да се хвалят, че хванали някой с една трева. А, че се краде поголовно, и от 100 крадеца са хванали 2-3-ма не им е важно

    Коментиран от #17

  • 7 Тодор Колев

    11 0 Отговор
    Кой ми открадна чистачките.....
  • 8 Не е вярно

    17 3 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Пробвал ли си да застраховаш мотор срещу кражба??? Никой застраховател не иска и не е въпрос въобще на процент, а какво остава за колела, тротинетки и т.н. На запад за да го правят явно кражбите са много по-редки, а колела и там си се крадат....
  • 9 SAAB

    37 7 Отговор
    Единствината държава с първи министър .......охранител / рекетьор /
    :)
  • 10 Прав си ама

    17 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Прав си, ама като вероятноста да ти откраднат колелото е 100 процента, как да ти направят застраховка на 10 процента от стойността . На запад правят, но там живеят западняци.
  • 11 Прилича

    12 0 Отговор
    На пакистанец от нашите !!!

    Коментиран от #15

  • 12 hmhmhm

    16 2 Отговор
    В парка заимов има камери така че не е кой знае колко трудно да се проследи. Този индивид 100% е бил там и друг път. Ако ти крадат колелото за втори път тази година замисли се проблема може и да е в теб. В 21 век сме има камери навсякъде там даже и около 3 те щерки ако полицията иска да си свърши работата ще го хванат.

    Коментиран от #29

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА

    24 6 Отговор
    Абе тоя господин ко толкова реве???Ние милиарди откраднахме и овчия народ -пардон исках да кажа хората ,пак са зад нас .Тая тръгнал за едно колело да се оплаква.
  • 15 да бе

    15 4 Отговор

    До коментар #11 от "Прилича":

    За това харесвам Бойко, от неграмотници направи мнозинство в тази държава, малограмотно,и лесно управляващо се!!За това пак за него ще гласувам!А иначе,снимката е фигуративна!Щот' българина не краде,за това ти мяса на пакистанец,а държавата на дърта оправяна проститутка на която даже не са платили!
  • 16 До крадеца

    13 1 Отговор
    Господ ще те накаже , а от мен клетвата боклук сиапан дано да умреш в страшни мъки задушен от автомобилни газове и да ти се родят деца изруси.
  • 17 Сам

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Студент":

    със себе си тролиш с двата си ника? Пак ли си напушен? Пробацията не ти ли свърши вече?

    Коментиран от #18, #19, #20

  • 18 Студент

    9 2 Отговор

    До коментар #17 от "Сам":

    А бе аре дишай си там нафталина кво джавкаш се едно па не съм прав сините анцузи правят каквото си искат аз съм ти неудобен. Не съм Мартин
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Студент

    11 0 Отговор
    Е ти ми счупи очилата, още не съм написал коментара, и ме изтри 3 пъти. Пеедполагам, това е вид застъпничество за крадците....браво....

    Коментиран от #25

  • 23 Бай

    14 1 Отговор
    Купуват ги в заложните къщи което е Абсурдно те са част от схемата !!!никъде в европа няма заложни къщи и само с лична карта да продаваш нещо което не е твое и нямаш документ за собственост

    Коментиран от #24

  • 24 Инспектор Мадуро

    7 0 Отговор

    До коментар #23 от "Бай":

    Кое му е абсурдното момче?! Тия заложни къщи плащат такса спокойствие на тия дето протестират, че са им малки заплатите.
  • 25 ъхъм

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Студент":

    ше те трие ми като са го раздрусали комплексите, кражбите са маловажен случай, очевидно е по-важно, че си се напушил
  • 26 Някой от тълпата

    5 0 Отговор
    Няма угодия, то ще са ревове ,, ама той дядо ми комунистите за нищо са го вкарали в затвора" а сега за нещо не вкарват, че възползвайсе, иди и ти си вземи велосипед, само цинкяне.
  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    ТОВА СА СЕРИЙНИ КРАДЦИ НА ВЕЛОСИПЕДИ АЗ МОЖИ ДА СЬМ ЦИГАНИН НО НЕ КРАДА СЕРИЙНО
  • 28 истинко

    4 0 Отговор
    След като си си избрал мутра за преми..Ер ! Какво очакваш в тази държава!?
  • 29 Пострадалият

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "hmhmhm":

    Най-интересното е че когато го хванах и дръпнах да падне всичко се разви пред 2 камери на клуба на БСП. Влязох да искам записите от камерите после, защото от полицията започнаха да ме убеждават, че по целият му път няма изобщо камери, и една соц. баба още с посрещането ми каза, че шефът й й е казал да не дава никакви записи и че камерите били там защото им обръщали саксиите/кашпите. Иначе после в мейл от централата на БСП ми казаха, че винаги са се борили срещу битовата престъпност и са за борбата с нея.