Last news in Fakti

24 Септември, 2019 16:50 3 645 11

Задържаха военен, блудствал с дъщеря си, теглил порно от компютъра ѝ

  • военен-
  • блудство-
  • дъщеря

Мъжът първоначално бил разследван само за разпространение на филми

Задържаха военен, блудствал с дъщеря си, теглил порно от компютъра ѝ - 1
Снимка: shutterstock

Военен е блудствал с дъщеря си и е свалял порно с непълнолетни от компютъра на детето. Мъжът беше задържан преди седмица заедно с още двама души, сваляли извращения с деца от мрежата, съобщава „Телеграф“.

Зад решетките за педофилия миналия понеделник е бил прибран французин, който работи в колцентър в София. Антимафиотите от ГДБОП са арестували и двама мъже от столичните квартали „Люлин” и „Сухата река”.

Военният първоначално бил разследван само за разпространение на филми. Той спял в една стая с жена си и детето. При задържането се оправдал, че не свалял той филмите, а дъщеря му.

Заради подозрения, че може да е посягал и на момичето, което било на около 14 години, го качили на полиграфско изследване.

Детекторът на лъжата го пречупил и заподозреният започнал да признава какво е правил.

Задържаният французин, който работел в колцентър, и другият българин – автомонтьор, също теглили и разпространявали порнография с деца.

„В повечето случаи педофилите, които задържаме, се оправдават, че случайно са свалили видеата. Няма как, обаче, случайно да имаш толкова много филми на компютъра си“, коментира разследващ.

Едно от предложенията на експерти е създаването на регистър, в който да бъдат включвани всички осъждани до момента за педофилия.

Причината е, че част от тях дори след изтърпяване на наказанията си продължават да търсят професии или да се занимават с бизнес, който им осигурява бизнес с деца.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Още ли искате децата ви

    8 14 Отговор
    Да ходят у казармата😂😂😂😂😂задължително😂😂😂и тоа чичко ше ги направи истински въже😂😂😂😂
  • 2 Таньо Ванов

    15 10 Отговор
    Тоя е на Тиквата от избирателите, само те може да са толкова извратени
  • 3 Лекар БГ

    34 5 Отговор
    Две деца отгледахме със жена ми.Пораснаха.Такива хубави мигове съм запечатал в съзнаието си покрай детството им.
    Такива престъпления-педофилия,детско порно,блудство с дете,камо ли със собственото,за мен са ЧУДОВИЩНИ!И една доживотна,без НИКАКВО право на замяна,би била напълно справедлива.Че сум чувал,че в панделата,много се кефели на такива типове.
  • 4 Олимпийска надежда

    10 3 Отговор
    Тези са от Норвегия!

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Русороб

    1 16 Отговор
    Вероятно за Радев иде реч
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 гост

    6 2 Отговор
    военен и автомонтьор как може ццц не ги е срам всичката ни работа е такава проста
  • 9 Komapak

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Не не са":

    Направо не знаеш за какви изроди става въпрос там. Неслучайно приеха строг закон за отнемане на родителски права,. Оправданието е превенция. А колкото до това колко са откачени на север ти препоръчвам да гледаш Ланс фон Триер. Живял съм там и знам за какво става въпрос...
  • 10 Майкааа

    1 4 Отговор
    Теглил порно от компа и? Май вече ще трябва да броя колко случая като тези има. Всеки баща изнасилва дъщеря си. Сигурно той иска предварително да и отнеме девствеността той да и е първият. И никой друг да не и я отнеме. А само татенцето да държи девствеността и.
  • 11 Обичам тос маш...!

    6 0 Отговор
    Синове, дъщери...! Развратен народ...! Да пази Бог..!