Last news in Fakti

26 Септември, 2019 10:43 4 049 12

Автомобил се взриви в подземен паркинг в София

  • взрив-
  • автомобил-
  • паркинг-
  • софия

Това е третият подобен случай, твърдят очевидци

Автомобил се взриви в подземен паркинг в София - 1
Снимка: Блиц

Лек автомобил се е взривил в подземен паркинг на жилищен блок на столичната улица "Зайчар", която е успоредна на "Константин Величков".

Инцидентът е станал тази сутрин около 7.30 часа. От взривната вълна има щети и по други два автомобила. Няма загинали и ранени, съобщават от БНР.

На-вероятната причина за инцидента е неизправна газова уредба на колата.

Според Блиц подобен инцидент се случва за пореден път в този район. Миналата година отново са взривени два автомобила, а по-миналата същото се е случило, но по-късна доба.

Един мъж се тюхкаше, че не си е подновил застраховката и разказа на дъщеря си, че преди години така горял входа и пламъците били с големина колкото него, но застраховката покрила щетите, а сега няма да има този късмет.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MAK

    20 20 Отговор
    Е това сте газаджийте. Прости и неграмотни ама пестите стинките.
  • 2 И така

    12 9 Отговор
    Отваряш си багажника и газовата уредба гърми и те прави на парчета.

    Коментиран от #9

  • 3 Антиелектрика

    11 5 Отговор
    Фейк. Сорос и наркомана Мъск имат изгода от това да заблуждават хората. Това е била Тèсла и батерията е гръмнала. Великата технология ДВГ не може туко така да избухне. Другия вариант е некой електроджендър да нарочно да е взривил колата, за да се дискредитира великата технология ДВГ. Естествено Сорос или Мъск са му платили.

    Коментиран от #8

  • 4 Ахил

    36 0 Отговор
    В подземните паркинги е забранено за автомобили с газова уредба, закон

    Коментиран от #7

  • 5 гост

    19 0 Отговор
    А какво става с правилото, че коли с газова уредба имат забрана да влизат в подземен паркинг? Има закони, норми и изисквания, но българите са много знаещи, разбиращи и можещи, та ето такива са резултатите.
  • 6 Шляхтиц

    15 0 Отговор
    Къде е фейкът не зная. В подземни паркинги автомобили с ГАЗОВА УРЕДБА НЕ СЕ ДОПУСКАТ............. Поставят се поне пет ЗАБРАНИТЕЛНИ знаци автомобили с газова уредба да не влизат в подземен паркинг.......
  • 7 газари дебнат отвсякъде

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ахил":

    Не забранено оставили са вратичка и всеки обект отговаря и решава сам за себе си. Описано е в едни законови уредби по пожароопасдност !
    "НАРЕДБА № Iз-1971 С две думи, ако даден обект не отговаря ня някакви изисквания по нормативни документи (примерно е построен преди това по стари нормативи) може да забрани достъпа на МПС с газови уредби, защото ако стане нещо отговрността носи и собственика на обекта! В случая, ако е подземен на блок собствениците на общо събрание е можело да решат изабранят достъпа на газови в подземния ! Сега всички така да се каже са отговорни, че са позволили на някой дзифтар с газова да ги взривява !
  • 8 Бачо Киро

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Антиелектрика":

    Е Пешо дето слага АГУ не е баш работник в Шкода или Мерцедес, нито инженер там. Производителят на колата какво общо има с Ганьо, който е монтирал АГУто... При Тесла от друга страна....
  • 9 като пишем глупости поне глупости да са

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "И така":

    Вариант ''Б': Отваряш си багажника и оттам изскача гола стриптизьорка,като гръмва бутилка шампанско ''1907 Heldsleck''.
  • 10 бат ви Валерко Златев

    4 4 Отговор
    Това не е важно.Както и по-ниските емисии с газовата уредба!Важното е АГУ-тата да се премахнат и да се къртят повече парици от бензинец!!

    Коментиран от #12

  • 11 xdm

    1 0 Отговор
    Човек си паркира спокойно технически неизправното МПГС с увереността, че "таа даржава нема да ми казва на мене къде моем да си паркирам германката", защото е напълно наясно е, че разбира повече от технология, геополитика, професионален спорт и мерки за безопасност от всички други "мръшляци" взети заедно. Следва експлозия и вайкане, че газаджията го е "пре***л, неговата мама".
  • 12 ьдм

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "бат ви Валерко Златев":

    Тествахме ме ги и тези и познай: това за емисиите НЕ важи за продаваният в България пропан-бутан! Така и не стана ясно, какво точно има вътре, но без значение от доставчика и двигателя, родната газ се оказа по-мръсна от бензина по всички показатели. Май някой си изхвърля отпадъците от химическите производства в цистерните на Булгаргаз. Направо да го ребрандират на LPG++