Last news in Fakti

8 Октомври, 2019 09:15 1 561 3

Съдят мъж за убийство с брадва

  • троян-
  • брадва

Инцидентът е станал в Троян

Съдят мъж за убийство с брадва - 1
Снимка: Shutterstock

Окръжната прокуратура в Ловеч е внесла в съда обвинителен акт срещу мъж за убийство. Това съобщиха от Апелативната прокуратура във Велико Търново.

Обвинението срещу Р.М. е за това, че на 26 април т.г. в Троян убил с брадва 31-годишния М.И. при битов скандал.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда. Ако мъжът бъде признат за виновен, може да получи от 10 до 20 години затвор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БХК

    4 0 Отговор
    Ще лобирам за условна и за причиняване на смърт по невнимание, няма да оставим човека в затовра, какво като е убил друг, вижте как успешно спасяваме хората от страдания.
  • 2 Голям бяс

    5 0 Отговор
    Битов скандал! Колко да е битов, та да млати с брадвата докато умъртви другия? И тоя ли ще мине по съкратеното, или ще го изкарат невменяем? Докога няма да има справедливи ефективни присъди– докато съдиите си затварят очите и си отварят джобовете, а БХК се правят на спасители на нацията. Стига вече!!!
  • 3 Аспарух хан

    0 1 Отговор
    По мое време в ханството такива битови проблеми се решаваха на поляната пред ханският аул в честна битка до смърт пред всички багатури. Победителят по волята на Тангра получаваше както хергелето на загубилият, така и харема му от прабългарски жени и наложници славянки.