8 Октомври, 2019 10:10 3 803 6

Закопчаха 35-годишна с наркотици край Карлово

  • карлово-
  • наркотици

Срещу нея е образувано бързо производство

Закопчаха 35-годишна с наркотици край Карлово - 1

35-годишна жена бе задържана в полицията за притежание на наркотици. В петък, край разклон за село Дълго поле на главен път Пловдив – Карлово, полицаите спрели за проверка лек автомобил "Фолксваген“.

При последвалия обиск на 35-годишната шофьорка са иззети около 4,5 грама марихуана. Срещу нея е образувано бързо производство. Уведомена е Районна прокуратура – Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не е лесно да си прост

    29 1 Отговор
    4.5 грама ли бе хахахха, те куките са го изпушили след това!!!
  • 2 Purko

    28 1 Отговор
    4,5 гр. марихуана... смях! Страшниии!
  • 3 Миризливи черни крака...!

    4 2 Отговор
    Много,, кекс,, много,, любоф,,, много,, наркотици,,...,,модерен,, живот къде на колела, къде пеш...!
  • 4 ВАСИЛ ЛЕВСКИ

    17 0 Отговор
    Ако им трябват хероин да отиват в циганската махала на варна фуул е с дрога ,хапчета, кокаин, хероин, амфети ,даже и адрес ще ви дам ул Александър Василев и княз черказки в която и къща да се влезе няма да сбъркате само мръсни цигани дилари ,ченгетата си минават всеки ден взимат си кото им се полага и чао.И ВСИЧКИ СА ДОВОЛНИ .
  • 5 Ники

    4 0 Отговор
    Това е някаква новина ли ?
  • 6 Българче

    4 2 Отговор
    Не употребява от доста време... Редно ли е за такива малки количества да е "криминално деяние". Защо в по-развитите в страни това го няма? Мисля, че ще емигрирам и ще създам семейство другаде.