17 Октомври, 2019 13:45 3 541 9

Жена преби 4 деца в двора на училище

  • побой-
  • училище-
  • бенковски

Агресивното поведение на жената било предшествано от разправия между брат ѝ и дете от потърпевшата група

Жена преби 4 деца в двора на училище - 1
Снимка: shutterstock

Проверка по случай на проявена физическа саморазправа от жена спрямо четири деца, в двора на училище в кирковското село Бенковски, извършва полицията в пограничната община.

Това съобщават от Регионалния пресцентър на МВР в Кърджали и уточняват, че проверката е по текстове от НК - за хулиганство.

По първоначални данни, вчера, около 14.00 часа, 23-годишна жена нанесла удари с ръце на четири деца - на 9, 11, 12 и 15 години. Според събраната до момента информация, агресивното поведение на жената било предшествано от разправия между брат ѝ и дете от потърпевшата група.

Полицейски инспектор и инспектор от Детска педагогическа стая са започнали работа веднага след подадения сигнал. Материалите по случая са докладвани в Районната прокуратура в Момчилград.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 наблюдател

    36 0 Отговор
    Липсата на реакция от страна на държавните институции, пълни с нищо не правещи хрантутници, принуждава обикновения човек да си търси правата по първичен начин.
  • 2 сигани са

    24 6 Отговор
    кърджали....може сигани са
  • 3 Дългият

    24 3 Отговор
    Така е за жалост у нас...В белите държави след определеният час за влизане в училището,вратата се затваря и се отваря когато дойдат родителите да си ги вземат.Ако искаш по рано да си вземеш съкровището,звъниш,обесняваш и ти го водят до вратата.Училищата са с високи огради отвсякъде.При нас какво е...разграден двор...
  • 4 Родител

    21 0 Отговор
    До сега в друг коментар обяснявах, че в училищата трябва да се въведе строг контрол по повод пропусквателния режим на външни лица, а по време на учебния процес учениците да нямат право да напускат оградения район на училището. До оградата отговорност носи училищният състав, след оградата– всеки родител. Пълна подкрепа за коментар 3 на Дългият!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Щом е в Кърджали

    1 3 Отговор
    дали са се попържали на български? Не вярвам!
  • 8 Гост

    0 0 Отговор
    От ударила до пребила има голяма разлика
  • 9 Гост

    1 0 Отговор
    Защо не си сложим ръка на сърцето и да си признаем , че голям процент от сегашните деца са с лошо възпитани както и родителите им и , че това е голям проблем.За циганските гета там нещата са много тежки- развъдници на престъпници и проститутки.Интеграцията не върви като влязат в нормално жилище и вкарват коня в хола и дават инсталацията за отпадъци.Изборите според мен не са най важни. Трябва стабилна държава.