Last news in Fakti

25 Октомври, 2019 17:46 10 676 25

Рецидивист изнасили жена пред детето ѝ

  • изнасилване

36-годишният П.А. е криминално проявен, многократно осъждан за престъпления от общ характер

Рецидивист изнасили жена пред детето ѝ - 1
Снимка: Shutterstock

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът е определил мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо П.А., на 36 г., привлечен като обвиняем за изнасилване.

В хода на образуваното досъдебно производство е установено, че П.А. познавал семейството на пострадалата и често гостувал в дома им. На 19.10.2019 г. обвиняемият отишъл на гости в дома на пострадалата. Използвайки заплахи по адрес на детето ѝ, както и насилие и физическа сила спрямо нея, той осъществил полов акт.

П.А. е криминално проявен. Нееднократно е бил осъждан за престъпления от общ характер – телесна повреда, влизане в чуждо жилище, изнасилване. Изтърпявал е различни по вид наказания, в това число и ефективно лишаване от свобода, като за последно е бил освободен от затвора през декември 2018 г. Престъплението, за което П.А. е привлечен в качеството на обвиняем и задържан, се наказва с лишаване от свобода от три до петнадесет години.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kubeto

    51 1 Отговор
    15 г. И е готоФ!
  • 2 Сигурно

    4 24 Отговор
    Е живеела в боксониера и е нямало друга стая
  • 3 МАГАРЕ

    52 2 Отговор
    Вие осъзнаване ли това какъв ужас е ,а на нас ни се струва ежедневие
  • 4 Турчина

    92 2 Отговор
    Колко трябва да си долен,за да изнасилиш жена пред очите на собственото й дете!?
    Преди повече от 50г. в селцето Ми Лай във Виетнам,американски войник принуждава с автомат,виетнамка да прави фелацио на сина си...след,което ги разстрелва и двамата...
    Може би по времето на Османското иго е имало такива сцени и за мен лично,като човек,нищо не може да оправдае такова поведение.Ако светът е един организъм,а такива индивиди са ракови клетки,мисля че те трябва да бъдат умъртвени и изрязани от обществото.

    Коментиран от #5, #8, #17, #20

  • 5 СссереМ

    8 40 Отговор

    До коментар #4 от "Турчина":

    Това по босфор тв ли го гледа или по мосфилм?

    Коментиран от #19

  • 6 Йети

    69 2 Отговор
    Израстъка между краката се реже от дъно без упойка и му се накичва с въженце като гердан и се съобщава, че всеки следващ изнасилвач това го чака
  • 7 Едностаен апартамент

    6 38 Отговор
    Едно време що путки ебах закон не лови ебачите
  • 8 Мъчно ми е

    36 3 Отговор

    До коментар #4 от "Турчина":

    Нещо ме стисна за гърлото и не ме пуска...!Плача и ми е мъчно за света,в който живеем!Ей,богу...мъчно ми е,хора...!
  • 9 Онзий

    36 0 Отговор
    Такива трябва да се кастрират

    Коментиран от #14

  • 10 Име

    38 0 Отговор
    Доживотен затвор, провизии за ядене за 1 година и после да работи за храната си, ако работи и си я отглежда ще живее, ако не гладна смърт. Писна ми от някакви изроди дето е трябвало да бъдат прибрани след 3-4-5 присъда, а те се разхождат щото добри хора, нямали подобни провинения до момента, нямало кой да им гледа децата (щото жертвите нямат деца), ама била изтекла давността и му прекратили делото, пак минала давност изтрили му стари престъпления от досието, ама дошъл някой му намалил присъдата, дошли някакви псевдозащитници които защитават престъпниците... абе писна ми. Направо смъртно наказание, няма да стане, но поне доживотни присъди. Ще ни трябват повечко затвори, ама да не ги строят пишман строители, да не ги контролират пишман инспектори.. абе....
  • 11 Ако детето е мъжко

    24 1 Отговор
    не се чудете ако след 10-12 години преди да го очисти, не го изнасили заедно с 5-6 другарчета! Тази травма не се преживява! А ако е момиче, може същото да му стори чрез приятеля си!

    Коментиран от #21

  • 12 Хаджи хаджи Българин

    16 4 Отговор
    Много просто! Във всяко общество, по целият свят има такива индивиди, като този! Както и различни правови подходи, към подобни проблеми! Смъртна присъда Не! Но обществено полезен труд за 10 години, като му се удържа за храна, ток, вода, персонал на затворите!
  • 13 Що не беше съсетката...!

    5 4 Отговор
    Щеше да, се почувства на седмото небе....!
  • 14 БНСРП

    14 0 Отговор

    До коментар #9 от "Онзий":

    Съгласен съм с теб но мислите за секс неможе да му изтръгнат. Дори да му го отрежат и да му поставят тръбичка пак може да го направи ще намери с какво. Това е по важния въпрос да му избият мислите от главата. Тежък физически труд по 18-19 часа на ден и хранене веднъж на ден като в лагерите до края на живота и това е. Трябва като в Щатите 7 години строг тъмничен затвор през това време тече разследване дали има грешка или не и като излезе всичко на яве и се окаже, че е виновен смърт ако е невинен му изчистват досието и го пускат но през това време е в затвора с присъда,а не като тук да събират доказателства и докато ги съберат той е духнал и ще му хванат само прахта след него.
  • 15 Алфа Вълкът

    2 18 Отговор
    Еее да се учи лапето, ко?

    Коментиран от #25

  • 16 Пълен потрес

    16 0 Отговор
    Ето заради такива трябва да се върне смъртното наказание,но нали сме в ЕС, та ни командорят. Така че до живот без редукция и т.н. глупости, но каквото и да е наказанието, никой и по никакъв начин не може да изтрие преживяното от мозъка на детето.
  • 17 Мислиш си, че

    2 9 Отговор

    До коментар #4 от "Турчина":

    По време на османското иго американец с автомат е карал виетнамка да прави фелацио на сина си ли? Ти не си добре....

    Коментиран от #18

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 До герберския педал под #5

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "СссереМ":

    Ще се радвам сите анадолски манафи да ти се изредят! 😀 Тогава ще се наречеш истински герберски щастливец! 🥴
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Роко

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Ако детето е мъжко":

    В девет от десет случай ако е мъжко детето става насилник (не насилва виновния, а невинни), а ако е женско жертва на насилие(приема насилието за нещо нормално).
  • 22 СЕКСКЪРТАЧ

    2 2 Отговор
    То човек от мерак кво ли не прави. Да я беше извел на кафенце, после да я покани у тях и готово.
  • 23 дявола

    2 0 Отговор
    Кастрация и 30г обществено полезен труд под строг контрол
  • 24 бомбата

    0 0 Отговор
    тая защо въобще е контактувала с тоя, и как така той пък й идвал на гости преди в жилището й......то май какъвто и той, такава и тя...после ах срам и сейр - лоши били мъжете че имали член...та от членуване на парясани агънца -истамбулска конвенция, Да бе да !....как ли пък не, я марш и двамата в дрънголника за разврат ,за което си има и закон от памтивека !
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.