Last news in Fakti

26 Октомври, 2019 14:02 6 237 4

"Ухо" на ГДБОП е в неизвестност

  • гдбоп-
  • ухо-
  • несебър

Не се е прибирал от деня на спецакцията с претърсването на домовете на местни политици

"Ухо" на ГДБОП е в неизвестност - 1
Снимка: МВР

Основният свидетел на ГДБОП в разработката на схемата за покупка на гласове в община Несебър Д. Б. е изчезнал от миналата събота. Това бе денят, в който община Несебър осъмна блокирана от над 120 столични полицаи, осъществяващи мащабна операция по претърсване на домове на политици, участващи в местните избори.

Името на жителя на Свети Влас стана известно преди около час в съдебната зала в столицата, където специализираният съд гледа мерките за неотклонение на петимата задържани за купуване на гласове кандидати за кметове и съветници.

Майка му е шокирана от вестта, че синът ѝ би могъл да бъде забъркан в подобна схема. Жената не поддържала връзка със сина си от половин година, когато снаха им окончателно ги напуснала заради развода.

„Във влошени отношения сме, не говоря с него. Това, което последно знам, е, че това лято работеше в хотелски комплекс, но къде и за кого – не знам“, каза майка му.

„Не е идвал нито в кръчмата, нито се е прибирал. Според мен е тръгнал занякъде през нощта преди седмица и оттогава не се е прибирал“, каза братовчед му.

Изчезналият има две деца – момче на тийнейджърска възраст и дъщеря студентка. След развода това лято двете деца се преместили с майка си в Бургас.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бандюга

    15 0 Отговор
    Горкият, вече може да е и без други сетива, или е "изпарен"
  • 2 Антон

    19 0 Отговор
    И после помагайте на боковата държава да бори корупция, престъпност и т.н. Ще си чуете името че сте били полезен на службите още докато задържат лошите.
  • 3 Гост

    1 0 Отговор
    Балинов къде си?
  • 4 666666

    1 0 Отговор
    Постановка на службите и ГРОБ.Намират някой за кошаревски свидетел ,колкото да отстранят конкурента за изборите .И после неочакван фал .Делото пропада и се прекратява поради липса на доказателства ,но изборите вече миналиии.Само дето не им се получи сметката.Стана ефекта на бумеранга.Хората го избраха на първи тур.