Last news in Fakti

28 Октомври, 2019 10:21 1 712 12

Убиха мъж на пешеходна пътека във Варненско

  • аксаково-
  • мъж-
  • пешеходна пътека

Полицията разследва инцидента

Убиха мъж на пешеходна пътека във Варненско - 1
Снимка: БГНЕС

В неделя, около 21:55 часа, в района на гр. Аксаково, е станал пътен инцидент. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Варна.

22-годишният водач на Volkswagen Х.Х. от с. Бяла, обл. Сливен, не пропуска и блъска пешеходец, който пресича пътното платно на пешеходна пътека.

Вследствие на инцидента мъжът е получил тежка травма и е настанен в реанимацията на МБАЛ "Св. Анна", с опасност за живота. Часове по-късно мъжът е починал.

По случая има образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е страхотно

    2 23 Отговор
    Дано има повече сгазени наглеци

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    19 3 Отговор

    До коментар #1 от "Това е страхотно":

    Дано ти да си в това число и колкото по-скоро, толкова по-добре!

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дано има здрава дупара

    7 5 Отговор
    Сега пандиз и да му сцепят дупарата в панделата, другия път ше спре на пеш пътека:-)
  • 5 Gost

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Амин!
  • 6 Бе ето ви

    2 1 Отговор
    Пример че дори след изборите пак нещата си продължат. Няма свободно място за живеене. Всичко умира от непредпазливост. После защо сме толкова зле. Ми защото така.
  • 7 Затвор му е майката

    3 0 Отговор
    И пак "шофьора" няма да влезе в затвора и съвсем скоро пак ще се случи същото......
  • 8 Гогош

    2 1 Отговор
    Как пък не. Ако беше се спрял пред пътеката и погледнал какво пише сега щеше да е жив. Видял е много добре добре че оня кара и няма намерение да спира и му се доверил . Ха някакво доверие само. Хора размислите малко и се опомнете
    Това е съвет от бай гогош доверие пред пешеходна патека никога на каде сте тръгнали и вие майки с колички колко подобни случай е имало и ще има
    Е всеки с предимство си

    Е вярвайте тогава на предимство си
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Аз, Врачанката

    3 0 Отговор
    До коментар#8-Гогош. Навярно предимство имат,само шофьорите. Тях не ги интересува има ли човек на пешеходната пътека, или не. Инвалид съм; патерица съм и съм на средата на пешеходната пътека и един идиот,който караше с превишена скорост в центъра на града,буквално щеше да ми мине през краката,при положение,че останалите коли бяха спрели. Така,че трябва да сме много внимателни,когато пресичаме,защото имам чувството,че идиотите на пътя,са много повече от съвестните шофьори.
  • 11 ОВЧА КУПЕЛ КУПЕЛ ОВЧА

    0 2 Отговор
    Убиха ГЛАВНО означава умишлена смърт например когато застрелят умишлено някой ! Това е нещастен случай моля коригирайте си заглавието ! Човека е починал в болницата не е застрелян ! ! !
  • 12 Закона на хан Крум.

    0 1 Отговор
    Само големи гърбици пред пешеходните пътеки ще оправят това племе!Големи и няколко броя,боядисани в бяло и червено със светло отразителна боя и тогава когато има подобно произшествие с смъртен случай,затвор за убиеца с минимална присъда поне десет години.За зимата всеки пешеходец да му мисли....