Last news in Fakti

30 Октомври, 2019 09:44 2 367 3

Шофьор засече автобус и заплаши водача му с пистолет

  • заплахи-
  • шофьор-
  • автобус

31-годишният мъж слязъл от колата и започнал да ругае автобусния водач

Шофьор засече автобус и заплаши водача му с пистолет - 1
Снимка: shutterstock

31-годишен мъж от Велико Търново заплаши шофьор на автобус с газов пистолет. Сигналът за произшествието е подаден в 12:55 часа в понеделник от водача на градския транспорт.

Изпратеният на мястото полицейски екип е установил, че автобусът е бил засечен и принуден да спре от водача на лек автомобил “Опел Вектра”. 31-годишният мъж слязъл от колата и започнал да ругае автобусния водач, показвал неприлични жестове и го заплашил с газов пистолет.

Той е задържан с полицейска мярка до 24 часа. Оръжието е иззето.

По случая е започнато бързо производство за хулиганство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПравоНеСъди

    15 0 Отговор
    Днес на обяд ще го пуснат, съдията ще го осъди на 100–300лв. глоба за дребно хулиганство и в следващите дни очаквайте "супер героя" отново на пътя. Молете се да не ви засече и въобще да не го срещате.
  • 2 гост

    8 1 Отговор
    След 3 секунди и пистолетчето вече му е в дупенцето и той плаче.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.