Last news in Fakti

31 Октомври, 2019 08:32 1 697 8

Дръзки апаши обраха дома на чужди аташета в София

  • обир-
  • аташета-
  • софия

Пак през октомври, но преди 6 години сръчни и нагли крадци обраха семейната къща на червения депутат Младен Червеняков в „Драгалевци“

Банда столични апаши успя да ограби висши служители на виетнамското посолство у нас. Става въпрос за военното аташе и неговия заместник, съобщи TrafficNews. Двамата живеели във вилната зона на столичния квартал "Драгалевци".

Домашните апаши щурмували имота във вторник около 19 часа. Сигналът е подаден от служител на виетнамското посолство. Той казал на полицаите, че в къщата живеят аташетата по отбраната, на 66 и на 49 години. Двама чули шум около 19.00 часа и видели непознат да скача от 2 ия етаж.

Направената проверка установила, че са откраднати 23 500 долара,собственост на посолството и 160 евро и 750 лева на аташето по отбраната.

Полицията все още издирва извършителите на дръзкия обир. Подозренията са, че става въпрос за банда, която е върлувала и в други квартали.

Пак през октомври, но преди 6 години сръчни и нагли крадци обраха семейната къща на червения депутат Младен Червеняков в „Драгалевци“.

Сигнално-охранителна техника и две кучета не спряха апашите, които задигнаха 8600 лева, скъп швейцарски часовник, лаптоп, ключ от сейф в „Булбанк“ и боен пистолет.

След като 8 пъти домът му беше обиран, друг виден жител на „Драгалевци” –бившият премиер Иван Костов, тази година се похвали, че си е взел за пазачи два булдога Хилтън и Агата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gggw

    11 0 Отговор
    българия е оставена на произвола на съдбата. няма никва полиция .. кой както може се спасява.. сотове, камери и т.н. вече се приема за задължително всеки апартамент да има сот, всяка кола каско.. щото е ясно че мвр е в колапс

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пилотът Гошу

    2 0 Отговор
    Най-добре си ги гледат тях, хич не са в колапс. Просто правят каквото им е наредено.

    Коментиран от #4

  • 4 gggw

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пилотът Гошу":

    еми при 2млрд бюджет за тях самите не знам как са, аз говоря за ефекта от тях. проблемите са най-вече от рьководството и законодателя. самия полицай не е виновен с нищо, даже и те виждат колко безмислена е работата им и малка заплатата им
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Педант

    3 0 Отговор
    "...военното аташе..."

    Независимо, че завършва на "е" както думите от среден род (дете, яйце...), чуждицата от френски произход "аташе" е от мъжки род - "военният аташе". Подобно е положението с фразата "държавнИЯТ глава" (а не "държавната глава"). "Военното аташе" ми напомня за времето, когато работех на село и една стара туркиня все казваше "мойто дядо"...
  • 7 Закона на Тиквите в действие

    1 1 Отговор
    На полицайте трябва да се плаща за,,глава"!!Също като в Дивият запад,,изток".Само така ще имат интерес да си вършат работата!
  • 8 Костов и Червеняков

    0 0 Отговор
    Крадците обрали Крадци !!!!