Last news in Fakti

29 Юни, 2012 10:34 1 337 0

Задържаха преподавател в затвор

  • задържаха-
  • преподавател-
  • затвор-
  • мобилен телефон

Задържан е преподавател в училището към затвора в Стара Загора. Срещу 120 лева той внесъл мобилен телефон и зарядно устройство за лишен от свобода; акцията е проведена под ръководството на Окръжна прокуратура - Стара Загора.

Полицейската операция на територията на Затвора в Стара Загора е предприета от служители на ГД “Криминална полиция”, съвместно с Главна дирекция “Изпълнение на наказанията” и ОДМВР-Пловдив. Непосредствено след като внесъл противозаконно мобилен телефон и зарядно устройство, за да бъдат предадени на лишен от свобода, И.М., 61-годишен преподавател в училището към затвора, е задържан. При обиска у него са открити 120 лева, които получил за услугата.
По случая е образувано следствено дело в Областната следствена служба – Стара Загора за извършено престъпление по чл.283 от Наказателния кодекс. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА