19 Ноември, 2019 11:11 3 456 11

Полицай от Пловдив завлякъл десетки семейства с много пари

  • полицай-
  • пари-
  • измама

Част от потърпевшите са завели дела и ги спечелили. Въпреки сигналите, полицаят продължава да работи в пловдивската полиция

Полицай от Пловдив завлякъл десетки семейства с много пари - 1
Снимка: shutterstock

Полицай от Пловдив е завлякъл десетки семейства с хиляди левове. За да му дадат пари на заем, хората са се принуждавали да теглят кредити.

Сред измамените има и пенсионери, които затънали в борчове, информира Нова телевизия.

Част от потърпевшите са завели дела и ги спечелили. Въпреки сигналите, полицаят продължава да работи в пловдивската полиция.

Част от потърпевшите са от пловдивското село Войсил. Завлечени с пари са над 30 души. Голяма част от тях обаче се страхуват да застанат пред камера.

Потърпевша от селото на която полицаят дължи повече от 2500 лв. Разказва, че той бил квартален за Войсил и други околни села. Разказва и за друг човек, болен от диабет дал на Йордан Стойнов сума пари, която също не получил обратно. На мнение е, че хората ги е страх и според нея някой го закриля.

Друг потърпевш обясни, че е дал 2000 лв. на Стойнов за документи. Той му обещал да продаде земи и да върне парите. Вече 4 години развитие няма.

Полицията е назначила проверка по случая.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Maf1ata BG

    37 0 Отговор
    Aрecтувaнитe чeнгeтa oт 4 РПУ живeeли кaтo бaрoвци, пaзaрувaли бeз пaри, рeкeтирaли дeceтки търгoвци, зaвeдeния и aвтoкъщи. Пoлицaитe тoлкoвa ce caмoзaбрaвили, чe влизaли в мaгaзини, oт кoитo cи хaрecвaли cтoки, нo нe ги плaщaли. Друг път cядaли дa ядaт и пият в лукcoзни рecтoрaнти, кaтo гуляитe cъщo били зa cмeткa нa зaвeдeниeтo. C изкaрaнитe пaри пoддържaли виcoк cтaндaрт, c кoйтo пaрaдирaли.
  • 2 Омг

    18 1 Отговор
    Герб и Гешев = днешната ситуация в България! Айде всички терминал 2
  • 3 Грую

    17 0 Отговор
    Добре де ами то вече на всеки ъгъл има предприятия за даване на заеми и каква е причината да дадеш на някой заем в този случай? Или нека да задам въпросът по обратния начин: Защо някой няма да иде за вземе заем от фирма за бързи кредити ами ще дойде да иска от теб? Ето го и отговорът: Ами защото вероятно има намерение да не ги връща. Защото фирмите за бързи кредити си имат система за събиране, която би създала неудобства дори и на полицай, докато редовия гражданин няма подобна възможност ако не си получи парите. Заглавието би било редно да бъде "Прости хора дали на измамник пари и после се оказало, че той работи в полицията".

    Коментиран от #9

  • 4 Malian

    14 1 Отговор
    Напишете името на полицая.

    Коментиран от #5

  • 5 Чичо

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Malian":

    Цитат от статията: Разказва и за друг човек, болен от диабет дал на Йордан Стойнов сума пари, която също не получил обратно.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 аспарух

    1 1 Отговор
    тези полицай не са цигани нали а.а.а
  • 9 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Грую":

    Всичките тези хора с какво са му били длъжни, за да му дават такива суми? Като квартален вероятно им знае тайните и сега вероятно се страхуват да не излезе наяве какво крият. Обаче при това положение кой е този шеф, който ще държи на работа този полицай, ако не касира част от прибраното? Никой нормален. И пак си идваме на думата за корупцията.
  • 10 Eвгени Суванджиев ИЗМАМНИКА

    1 1 Отговор
    Аз пък от колко хора съм взел пари,и на никой нищо не връщам,пък това банки,бързи кредити,мобилни оператори-дори и квартирата си не плащам във варна всички са пропищяли от мене.Хич не ми дреме важното е пари за комар да има,и който можем да измамим го мамим без да ни мигне окото.
  • 11 НИНДЖА

    0 0 Отговор
    ХА ХА ХА БРАВО НА4ЕНГЕТО ЩЕ ГО ХВАНАТ ЗА ДЪРТИЯ ИМА ЛИ СА ДАЛИ СА НЯМАТ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАЕМ