4 Декември, 2019 10:20 3 929 12

Млада учителка изхвърли пакет дрога от колата си

  • учителка-
  • дрога-
  • кола

Скандалното в случая е, че жената работи с хлапета в една от елитните забавачки в старата столица

Учителка в детска градина във Велико Търново е арестувана при ювелирна операция на сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР в неделя следобед в Шереметя.

Тогава е извършена проверка на лек автомобил „Рено”, управляван от 34-годишната търновка Г. Ч. Непосредствено преди започване на проверката тя изхвърлила от автомобила пакет.

При извършения оглед е установено, че той съдържа 35 полиетиленови плика с бяло прахообразно вещество, което при полеви наркотест е реагирало на кокаин.

35-те грама дрога са на стойност около 5000 лв., пише „Борба“.

Младата жена е задържана с полицейска мярка до 24 часа. Тя е част от група за разпространение на кокаин и е заловена, преди да извърши поредната сделка.

Скандалното в случая е, че жената работи с хлапета в една от елитните забавачки в старата столица. Освен това, когато тръгнала да продава кокаина, била оставила двете си деца, на 4 и 7 години, сами в апартамента. През това време мъжът ѝ се черпел в заведение, а при обиска у него също имало около един грам кокаин.

Дилърката била с колата на съпруга си и трябвало да закара стоката за продажба на около 200 километра от старата столица, но криминалистите провалили договорката.

Засега не е ясно от колко време учителката в детската градина се занимава с наркоразпространение и кои са останалите участници в групата.

Според запознати мъжът на дилърката бил добре известен на органите на МВР от доста години, а тя била изрядна на работното си място. Въпреки това обаче дали Г. Ч. ще остане на работа в сферата на образованието, е въпрос на гледна точка на нейните началници.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    8 5 Отговор
    Даскалицата носи в детската градина "материала", за да зарибява децата, да се учат от малки да пудрат нослетата!!! Хахаха!!! ;)))
  • 2 Voxdei

    12 1 Отговор
    Баси якото - мъжът наркопласьор, а жена му - детска учителка, ама му помага да заработва, че не стигат парите вкъщи
  • 3 Синдикат на Ало Измамниците

    13 1 Отговор
    Ювелирна операция....... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Оле оле оле, пази Боже сляпо да прогледа........
  • 4 Убразуванието

    6 3 Отговор
    Да остане в образованието?!
    А затвор, бесило?
  • 5 Гост

    11 0 Отговор
    Увеличете им още заплатите !
  • 6 хххххххх

    6 1 Отговор
    да ви елита селяни тапи звезди елит селки туниг и умиращ изчезващ народ
  • 7 Досега

    8 0 Отговор
    Даскалките бяха само ....урви , а вече придобили и нова специалност .
  • 8 Froid

    2 0 Отговор
    Няма страшно Децата и са надрусани с качествена дрога и се гледат сами !
  • 9 боцмана

    4 0 Отговор
    И защо така , тъкмо жената се отказала и захвърлила всичко готова да заживее нов живот и я изкарват престъпница и на всичкото отгоре я задържат. Ще следим какво бъдеще ще и отредят , най ще и отива затворено общество в полите на Карандила.
  • 10 Габрово

    3 0 Отговор
    А Бисер Тотев,кога?
  • 11 Прокурорката

    3 0 Отговор
    Да да да да да да да. Колежката е пребозала и тя сега публ. линч ха така сладко да й е.
  • 12 Ушев наркоман

    0 0 Отговор
    Ухахаха материал за 5 бона
    ние с колегите в районното толкова шмъркаме
    само за една вечер