Last news in Fakti

8 Юли, 2012 09:42 3 980 5

Съдът решава за ареста на Георги Енев

  • георги енев-
  • инкасо автомобил-
  • арест

Пловдивският окръжен съд решава днес дали да остави в ареста Георги Енев, който избяга с инкасо автомобил и 1.5 млн. лв. Мярката за неотклонение на охранителя ще се гледа от 15.00 часа.

Както Факти.бг съобщи, Енев се предаде на органите на реда в четвъртък. Той се превърна в народен герой, като бе наречен българският Робин Худ.

Около час и половина по-късно Енев и защитникът дошли в Окръжна – прокуратура. Охранителят се е появил с багаж, но за момента не се коментира какво е станало с откраднатите пари. Прокуратурата твърди, че знае къде се намират част от тях.

На 22 юни, докато превозвали сумата, Енев помолил колегата си да му купи дюнер и кафе. Докато другият охранител се редял на опашка, Енев отпрашил с автомобила, паркирал на ул. "Петрова нива" в Пловдив, където прехвърлил сумата в своята кола. После изчезнал. Вече четвърти ден 33-годишният инкасо служител се издирва.

Основната версия, върху която работят разследващите е, че Енев е отмъкнал парите заради дългове. Както Факти.бг съобщи той дължи месечно по 600 лева за кредити, а получава чисти пари 500 лева месечно възнаграждение.

Ни чул, ни видял, ни разбрал. Такава е тактиката на предалия се на властите днес шофьор Георги Енев, разкрива пловдивският сайт „Под тепето”.

Бившият рейнджър, който изчезна заедно с над милион и половина лева от инкасо автомобила на фирма G4S, който управлявал, мълчи като ням пред наблюдаващия прокурор, който в момента се опитва да изкопчи някаква информация.

Той влязъл в прокуратурата с вдигнати ръце, а всички го очаквали, тъй като адвокатът му известил зам.-окръжният прокурор Галин Гавраилов кога клиентът му ще се появи на площад Съединение, разкриват от "Под тепето".

До този момент Енев не е казал нито къде са парите, нито къде е бил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гега

    0 0 Отговор
    Герги всичко е планирал . Сега ще влезе в затвора а като излезе парите ще му стигнат до стотинка да си смени пола и да стане жена . След това ще учи счетоводство и контрол и ще бъде счетоводителка до края на живота си ще се казва Гергана
  • 2 ФФФЕН

    0 0 Отговор
    хахаха това ми хареса
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Еми такива са охраната на G4S ,подбора там е тип - шуробаджанащина.Знаят си много добре ,че имат големи нарушения,но не вземат мерки.Всичко си тръгва от главата,както е казал поета.
  • 4 гост

    1 0 Отговор
    Играта там е на високо ниво - само да помислим охрана на инкасо с 500лв. заплата ??????????????????? чудо!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 5 Хахо

    0 0 Отговор
    То тая фирма Г4С е страшна работа,кво да ви кажа уважаеми люде.Имах възможноста лично да се уверя,и останах потресен.Пълна мизерия,работно време няма,от сутрин 7.00 до като ти стигнат силите може и 22.00 може и до 00.00.Ужас.