29 Декември, 2019 10:17 3 451 19

16-годишно циганче преби възрастен пациент

  • пирин-
  • бой-
  • пациенти
16-годишно циганче преби възрастен пациент - 1
Снимка: БГНЕС

52-годишният Лазар Галев от Белица е пребит жестоко от 16-годишен младеж от Симитли с инициали Р.И. във вчерашния тежък бой в Пиринско. С тежки фрактури на черепа и с опасност за живота мъжът е транспортиран за лечение в МБАЛ „Света Анна“ в София, съобщава Струма.бг. Побоят е станал в двора на МБАЛ – Разлог завчера. Сигналът за пострадал мъж с тежки черепни фрактури е подаден от дежурните в Спешен център, които съобщили за постъпил при тях пациент, пострадал след побой. Младежът е установен от полицията няколко часа по-късно след проведени оперативно- издирвателни дейности.

Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство. С младежа ще работят инспектори от Детска педагогическа стая. Все още се изясняват причините, довели до сбиването. По първоначална информация тежките фрактури, които е получил пострадалият, са в резултат от удар с твърд предмет по главата. Двамата участници в боя са от ромски произход и живеят в Разлог.

Пострадалият 52-годишен мъж е от Белица, но от около 10 години живее в Разлог. Препитава се с малкото, което изкарва, помагайки на свои съграждани. 16-годишният младеж също живее в Разлог. Местни споделиха, че не ходи на училище. Още един побой е регистриран в празничните дни в Банско. При него е пострадал 61-годишен мъж от Банско, който е с фрактура на ляво рамо. Извършителят все още се издирва от органите на реда в курортния град. Инцидентът е станал навръх Коледа в механа в Банско. Между двамата мъже възникнал скандал, който прераснал във физическа саморазправа, при която пострадалият е получил фрактура.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 zeus

    63 3 Отговор
    Какво дете, какъв младеж, на 16 години орките са завършени катили (престъпник на турски) и имат по 2 чавета вече.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ДЪРЖАВАТА Е ВИНОВНА

    33 1 Отговор
    ДЪРЖАВАТА МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ЧЕ ИЗРАСТВАТ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ, СОЦИАЛНИ НАВИЦИ НИ ПРЕПИТАНИЕ. ТРЯБВА ДА СЕ НАЛОЖАТ УСЛОВИЯ ЗА ДЕТСКИТЕ ПОМОЩИ
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    20 1 Отговор

    До коментар #5 от "ДАДА":

    Не сд връзвайте на такива псевдо мусюлмани, това си е чиста провокация!
  • 7 Българин

    25 1 Отговор
    Направиш забележка на некой келеш, счупят ти главата...и дори да има хора те няма да ти помогнат виш клип може да заснемат, саир да погледнат...
  • 8 Синдикат на Ало Измамниците

    31 3 Отговор
    Тез кога ще ги разрешат за свободен отстрел!?
  • 9 Българин

    15 3 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан Адемов":

    Катъра не е нито кон нито магаре, едно просто животно е! Всъщност като теб !
  • 10 Чичо

    11 1 Отговор
    Авторе, като ти прочетох заглавието, си помислих, че цигането е отишло в болницата и е пребило пациента. И щях да се възмутя! Ама много!
    Пък то станало някъде си, преди онзи да стане пациент.
    И възмущението веднага се анулира от факта, че е от същия етнос.
    Прочее, весела Коледа на всички!
  • 11 .Гост

    12 2 Отговор
    ,, Вие оставете 52г.човек, ами погрижете се за 16г. (Ром), пърдом циганче, вижте в ареста имали баня, тоалетна , спалня,бели завивки, три пъти храна, първо второ, трето. А бе с две думи килията му отговаряли на Европейските изисквания. Все пак, Ц игането е електората на ГЕРБ. Трябва да го гледате, като рохкаво яйце,,
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ффф

    7 2 Отговор
    Миналата седмица слушам един циганин да обяснява, че имал 50 акта за хиляди левове, ама той нищо не плащал, да му пишат колкото си искат. Няма застраховки, няма книжка, няма документи нито на колата, нито лични, нищо. Ей така. И полицията си го спира, пише му поредна глоба и си го пуска, колата и да му я приберат тя е за 400лв, пука му. Отивам до болницата и гледам пред родилното чака една вектра, вътре на волана едно цигане, ама няма и 16г. на вид, излиза едно цигане, 13-14г. с бебе на ръце, качват се в колата и тръгват. После пред личната лекарка влизат бабата-30г. с дъщеря си, на 16г. и около тях подскачат две малки циганета по тънки блузки в студа, ама наистина като маймунки, 2-3г. Започнаха да се карат с друга циганка като бабата казваше, че дъщеря й не била добре и влизали, "другити ши чакъти, ти ше видиш". Това е бъдещето на страната, защото на мен като работещ родител ми дават 20лв за годината на дете, защото работя и си гледам децата, плащам си данъците и всичко останало, а на тези паразити им дават 10 пъти повече само защото не искат да работят, не искат да се пазят, не искат да плащат каквото и да е.

    Коментиран от #18

  • 17 Анти турчин

    5 0 Отговор
    На толкова вече имат по четири лапета и са завършени крадци без всякакво образование.
  • 18 Ехх

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "ффф":

    Исках да цъкна + ама стана -!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.