Last news in Fakti

14 Януари, 2020 09:54 61 491 49

Философ изнасилва жени в София и ги топи, че правели груб секс

  • изнасилване-
  • изнасилвания-
  • философ

За последната година само от сайта „Тиндър“ има 3 случая на изнасилени момичета в столицата

Философ изнасилва жени в София и ги топи, че правели груб секс - 1
Снимка: shutterstock

Философ с няколко висши образования изнасилва жени, които открива по интернет. Лежал е в затвора за такова престъпление, но след излизането си не се отказва. Миналата година отново нападнал и се гаврил с жена, арестуван е, а в момента срещу него се води дело. Това разкриха криминалисти от сектор „Убийства“ в СДВР, цитирани от в. „Телеграф“.

По думите им новата опасна тенденция при изнасилванията е извергите с висше образование да намират жертвите си основно по Фейсбук и другите социални мрежи, докато хората с по-нисък социален статус и бежанците нападат директно на улицата.

Само преди няколко седмици в столицата беше арестуван Валиумния изнасилвач – холандец, който омаял в началото жертвата си, а после блудствал с нея.

Преди няколко месеца пък отново в София бежанци извършиха две от най-бруталните изнасилвания в последно време у нас. „През 2019 г. в България са били извършени 111 изнасилвания. Повече от половината са разкрити, а извършителите задържани. За сравнение през 2018 г. е имало 106 такива престъпления, като 48 на сто са разкрити“, заявиха от МВР пред „Телеграф“.

Омайване
Един от обиграните изнасилвачи, който е лежал и в затвора, е висшист. Завършил е философия и филология, изключително обаятелен, интелигентен, разказват криминалисти. Той набирал жертвите по сайтове за запознанства и фейсбук. В средата на миналата година започнал да си пише с красива жена.

„Говорели са за философски теми, за история, тя е помислила, че отсреща ѝ седи нормален и умен мъж. Затова е приела да се видят и да отидат на вечеря. Мислела, че е чаровен и нежен, но като я примамил в дома му, я изнасилил брутално“, споделиха още разследващите. Като арестували маниака, той мълчал. Запознат бил със законите, тъй като вече е лежал преди 6 г. в затвора. Лансирал и версията, че жертвата му правила груб секс по свое желание.

Тиндър
За последната година само от сайта „Тиндър“ има 3 случая на изнасилени момичета в столицата. Първоначално всичко започвало с лафове от сорта на „искам да ти правя мусака“ или „кекс“, но след като девойките отказвали да се съвокупляват, ги изнасилвали. Точно по същия начин действал и Валиумния изнасилвач.

Най-брутални обаче са престъпленията извършени от хора с нисък социален статус и бежанци. Първият случай на мигрант беше през лятото на м.г. Тогава алжирец от дома в Бусманци нападна посред нощ девойка на улицата в центъра на София и се гаврил с нея, държейки счупена бутилка до гърлото ѝ. Никой не спрял да ѝ помогне.

По същият начин и двама бежанци от дома на Военна рампа се гавриха с дете-сирак от дом. Те го завлекли в изоставена сграда на ул. „Първа българска армия“ и задоволили сексуалния си нагон. В момента също се чака делото да влезе в съда. Криминалисти посочват, че и случаите на ромските сватби с непълнолетни влизат в графа изнасилвания, тъй като момичетата нямат навършени 18 г.

Компютърен спец – рецидивист по блудства, опипва девойки, вдига им полите
Компютърен специалист от голяма Ай Ти фирма в столицата с много голяма заплата и красиво гадже е рецидивист по блудства в столицата, разказаха криминалистите. Младият мъж е арестуван няколко пъти за блудства. Той имал грозната страст да върви по улицата и да опипва девойки.

„Както си върви и някое момиче му се струва симпатично. Приближава се, хваща го за задните части, стиска го, опипва го. Друг път вдига полата и също опипва жертвата по интимните части“, разказаха ченгета. Срещу него имало подадени доста жалби. При едно от задържанията му го питали защо го прави при положение, че има красива приятелка и солидна заплата. Той отвърнал просто „И аз не знам“.

Срещу него също се води дело. Подобни случаи на блудства се водят и срещу десетки извратеняци и ексхибиционисти, които се натискат в градския транспорт.

Скотланд Ярд ни предупреждава кога идват педофили
„Скотланд Ярд ни предупреждава за педофили, които идват у нас. Англичаните много стриктно следят извършителите на полови престъпления. Получаваме информация и от други партньорски служби по обмена, но британците са най-активни“, заяви Снежана Барановска от сектор „Убийства“ в СДВР.

Английските полицаи казват на българските си колеги кое е лицето, което идва у нас, каква е присъдата му и къде ще отседне. Ако могат дават и периода. Целта е полицаите да държат под око извратеняка, за да предотвратят евентуално престъпление. Обикновено английските педофили идвали по морските ни курорти на почивка. До сега е нямало случай на някой, който е успял да извърши сексуално престъпление.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    229 7 Отговор
    ИЗХОДЪТ Е ЕДИН КАСТРАЦИЯ!!!
  • 2 Зомби

    118 71 Отговор
    Статията е интересна с това че се говори за сексуални извращения и хора на които трябва да се оказва медицинска помощ!

    По-интересно е че жените някак си са представени като жертви!

    А още по-смешното е че повечето жени по сайтовете са търсачки на лесни печалби защото си мислят че всички мъже са глупаци!

    Та ако жените не вървят по улиците разголени и като порно актриси доста ще се намали желанието да ги щипят или да им говорят как ще ги любят!

    Коментиран от #16, #26

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    63 19 Отговор
    ПСИХОПАТ САДИСТ ИЗРОД
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Черни Боби Свищов Топора

    38 10 Отговор
    Нека да ми ги пращат такива на мен с питона ще ги сурвакам
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    81 8 Отговор
    в ГРУЗИЯ ги скопяват кастрация
  • 11 Холандия

    26 4 Отговор

    До коментар #3 от "Аксел от Галиче 👱🔪":

    Никой не ти е длъжен да ти обещава работа!
  • 12 filo

    110 17 Отговор
    Интересно, жената която е отишла в дома на изнасилвача си какво е очаквала да се сучи там. Сигурно просто да си говорят.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Чудя

    104 5 Отговор
    се дали това е Ахмед Доган? Завършил е философия, знае езици, лежал е в затвора.
  • 15 синане

    32 4 Отговор

    До коментар #13 от "Менте статия":

    философа да те хване.

    Коментиран от #34

  • 16 Някойси

    43 4 Отговор

    До коментар #2 от "Зомби":

    Искаш да кажеш, че жените са виновни(само за някои мъже).! А децата какво са направили?
  • 17 Сани

    35 2 Отговор
    Често момичетата премълчават че са били изнасилени. От неудобство и срам най-вече. Също и по други причини. Като страх например. Ако е почти в несвяст едва ли ще й е до водене на дела.
    Но ако е било наистина така и брутално добре че се казва за да са по-предпазливи жените. И да спрат да ходят по квартири ..
  • 18 Дива и щастлива

    50 4 Отговор
    Ами като не са в ЗАТВОРА, а са пуснати на свобода ,какво очаквате ???? Тежък физически труд доживот !!! И да ВИДИМ дали няма да съжаляват,че са се родили !!!

    Коментиран от #23

  • 19 Красимир Каракачанов

    31 9 Отговор
    Аз пък съм мераклия да правя тройка с лилито Павлова и Цецка Цачева. А Валерката Симеонов да стои отстрани и да ръкопляска.

    Коментиран от #27

  • 20 ей не се научихте

    18 2 Отговор
    За да привлече внимание заглавието трябваше да бъде....."философ изнасилва МЪЖЕ....и т.н.
  • 21 Претърпял българин

    9 2 Отговор
    Е то кажи ми как да изградил някакво доверие с даден човек смисъл връзка между двама на фона на тази новина направо събрах очите чак ме хваща страх. Ей.... Малоумници сте престанете с тия новини пазете ги малко за криминалистите това е банално ами ако някое малко дете прочете тая новина аз изтръпнах пък не знам някой друк как е реагирал.
  • 22 Ацо

    15 4 Отговор
    А аз си мислех че лошите момчета още са на мода! Че кои моми се интересуват от очилатковци със по няколко висши на днешно време?
  • 23 Шляхтиц

    40 6 Отговор

    До коментар #18 от "Дива и щастлива":

    По Татово време беше така. Работа в мини, каменни кариери, тухларни, копаене на язовири, отводнителни канали и се живееше много по-спокойно. Подобни престъпления нямаше.

    Коментиран от #30

  • 24 Зидаромазач

    26 1 Отговор
    Кастрация,но професионална!
    Защото кастрации с обезболяващи и в болнична обстановка си курорт.
    Моето предложение е притракване на дисагите с две тухли четворки.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Хасан

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Зомби":

    Ти не си добре бе човек ...
  • 27 Отбиващ се

    8 2 Отговор

    До коментар #19 от "Красимир Каракачанов":

    Валерката не ви трябва най много да ви глоби за високите децибели през нощта
  • 28 СЪЩИЯ

    1 3 Отговор
    АУУУ, КАКВИ НЕЩА ИМА ПО ЦЯЛАТА ЗЕМЯ, АУУ КАК СЕ ВИЖДАМ И ТАКЪВ В ОГЛЕДАЛОТО, И НЕ МИ БЯГАТ ДА ВИ СПОДЕЛЯ НАКАК СИ И ТЕ СА ПРЕСТЪПНИЧКИ!

    Коментиран от #36

  • 29 СЪЩИЯ

    2 2 Отговор
    АУУ НО МАЙ ГО ПОЗНАВАМ И ВИЖДАЛ ТУК ТАМЕ
  • 30 Киро на мадуро,

    17 1 Отговор

    До коментар #23 от "Шляхтиц":

    Айде бе, немаше, а телевизионната говотителка, кои я изнасили и уби, не беше ли на правешкия каскет синето, А.....
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Метода е евтин и много ефикасен....

    15 2 Отговор
    Всички момичета да си носят в чантите по няколко ,,свински опашки"Казва, че ще му направи свирка,слага му свинската опашка на топките,дърпа до упор и гледай му сейра на изнасилвача.Скопен и примерен в следващият си живот на евнух...
  • 33 ала бала

    1 4 Отговор
    Това некав майтап ли е? Значи тя отишла при него и после казала че е изнасилена, е то много лесно така.Не си е платил. Оня пък вдигал полите и опипвал,трети спи с момчета на бг армия,друг пък един кво си,това са като вицове.
  • 34 ИСТИНАТА

    14 5 Отговор

    До коментар #15 от "синане":

    То по турция това си е нормално. Само че там вместо жени, изнасилват обикновено мъже и козички. Най- вероятно и ти си потърпевш. И турция има късмет, че Българският лъв спи, но скоро ще се събуди и отново ще има "по 5 на нож"

    Коментиран от #42

  • 35 Диего Симеоне

    3 2 Отговор
    Всички миндили и отрепки в тиндър заслужават същото като първата по 3 пъти!!!
  • 36 Яш кор дядофски ,по добре на гоше

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "СЪЩИЯ":

    Аууууу...!!!!
  • 37 Вежливия лос добър вечер

    3 0 Отговор
    На такива философски настроени вулволяци само в устната кухина, метафорично и екзистенциално в изхода целия вътре сух, след което отново а2м в устната кухина да усетят вкуса на времето и да си изядат закуската отново!
  • 38 Фен на днеска

    1 0 Отговор
    Минко 47г. ерген ако беше тука щеше да ви обясни надълго и на широко в около 14 поста какво точно се е случило и как са свирили 9та симфония на Бетовен на мандолината!
  • 39 събуждане

    2 2 Отговор
    Да, отлична статия, мария ик.
    За увод - безспорно ужасяващо престъпление от извратеняк достоен за скопяване с тухли.
    Да се сети и да напишеш, че статистически в повечето други страни в Европа риска от същото престъпление е статистически повече срещано отколкото у нас, та останалите жени да са по-цялостно информирани и защитени? Не. Това са скучни и явно за тебе маловажни цифри, не са драма, дето да влече населението към статиите ти.

    Да се сети освен за тези пострадали жени да напишеш и за другите не помалко ужасяващи форми на насилие, засягащи "лошите" мъже, че насилието няма ограничения по пол, възраст и че убива?
    Да се сети да напишеш за явно неважната статистика със самоубили се мъже заради психическия тормоз от жените и приятелките си? Ха, някакви си насилници по природа - какво да ти пука, че са обърнали оръжието срещу себе си, нали не са го използвали по някоя жена? Да се сети, че и заради системния психически тормоз сума мъже им се срива здравето и те си заминават доста по-рано от жените си? Какво ти пука, това за тебе не е трагедия. То са някакви си там мъже, те да не са нечии синове, братя, бащи, братовчеди за които са си изплакали очите техните майки, сестри, дъщери, братовчедки, някогашни изгори?
    Ама нали си свърши работата, мария ик, вдълба в обществото поредната издържана по правилата на СМИ журналистиката статия, какво те интересува да покажеш и честно и това, за което не ти оттърва да пишеш?
  • 40 събуждане

    9 1 Отговор
    По повод на изверга от центъра за "бежанци" в Бусманци - вината за него е и на всички поддържащи либераст-фашизма, обърнатия расизъм и умишленото сриване на държавата, жертва на които са всички българи днес. Тия, дето подмолно пропагандирате ИК, как мислите кръвта на жертвите дали е и по вашите ръце или да? При нормално функционираща държава нашествениците биват задържани в затвори, съдени, и експулсирани след изтърпяване присъдата им, а не дундуркани в такива "центрове" от който да излизат когато и както им скимне, да трошат, да вандалстват и т.н. Това е цената на свободията и либерастията, платена не от НПОтата и СМИ журналистите, а от обикновена гражданка, една от всички нас.
    Фактите говорят:
    Потенциалните жертви на всякакво насилие биват предазавани от него чрез нормално класическо човечно възпитание на подрастващите, чрез справедливи, важащи за ВСИЧКИ закони и работещ полицейски и съдебен апарат. Не със скапани истанбулски парцали, предназначени да дадат неограничена и безконтролна наднационална власт на една група отявлени извратеняци под предлога, че уж пазят и то една част от обществото по най-демагогския начин.
  • 41 събуждане

    3 0 Отговор
    Да, благодарим на Скотланд Ярд, че предупреждава за единични педофили. Единичните случаи на педофилията са важна тема, чрез фокусирането върху която от нас се очаква да забравим за друг преминаващи на заден план слонове, като негласно "узаконената" като етнически "обичай" масова педофилия, практикувана в един особено привилегирован етнос у нас. Индулгенизиран, привилегирован също и чрез съучастие на СМИ журналистите. Да не говорим за любимото ик изчадие на пропагандата - Барневернен девширме "социалните услуги", дето от парламента ги "отложиха" като усетиха, че ще става въпрос за кръв и то за тяхната. На него задължително се гледа с широко затворени очи. Напомни ни, мария ик, ти писа ли за това или и ти беше с широко затворени очи?
  • 42 човече

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "ИСТИНАТА":

    прочети ком. 15 пет пъти докато го схванеш. Аман от неграмотници.
  • 43 Експерт

    4 2 Отговор
    Моментална кастрация без упойка и жигосване в ануса
  • 44 batvasko

    0 0 Отговор
    "Ай Ти" :D
  • 45 Браво !

    2 1 Отговор
    Отебал си е човека.
  • 46 Закон

    2 0 Отговор
    " Факти" , от кога секс с лице под 18 години се води изнасилване, айде малко да попрочетете закона.
    А за тия изроди вместо да се пише какво правят, предпочитам да чета как са ги хванали и какво се случва след това.
  • 47 DJnoone

    0 0 Отговор
    Това реално погледнато не една статия а около 5... или 10...
  • 48 Катаджия

    2 0 Отговор
    А момичетата изнасилени от полицаи изобщо не влизат в статистиката,защото и без това няма на кого да се оплачат.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.