17 Януари, 2020 15:23 2 264 19

Тийнейджър системно тормози родителите си, преби ги

  • побой-
  • тийнейджър-
  • разград

Сигналът за домашното насилие е получен на 15 януари

16-годишен тийнейджър преби родителите си в Разград, съобщиха от полицията. Сигналът за домашното насилие е получен на 15 януари в Районно управление.

Информацията, подадена от ръководител на неправителствена организация, е по повод нанесен побой и системен психически тормоз от 16-годишно момче спрямо родителите му, предаде Dariknews.

По случая е образувано досъдебно производство. Уведомен е районният прокурор.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    7 0 Отговор
    Баш бая родители били тцтцтцт
  • 2 смърт за нпо боклуците

    12 4 Отговор
    ето това е фейк новина, измислица от нпо боклуците за да може да оправдават отнемането за щяло и нещяло децата ни. Къде са снимките, имената на това семейство, пълни глупости ще вика някой нпо-та или даже полиция направо му бия шута и да спи под мостовете като клошар.
  • 3 Случаен

    7 1 Отговор
    Кой знае как е глезено и лигавено това микере, каквото посееш това жънеш !
  • 4 Децата са наше богатство или наказание

    18 0 Отговор
    " Храни куче да те лае" не е точно, защото те пази и от крадци. Виж " Храни дете да те бие и малтретира" звучи като във филм на ужасите, но за съжаление е вярно и не е единственият случай. Няма ТВУ, няма функциониращи закони за малолетни и непълнолетни престъпници.
  • 5 Циник

    8 2 Отговор
    Всеки сърба каквото е надробил.
  • 6 ЕС , ДЕМОКРАЦИЯ И ЛИБЕРАЛИЗЪМ

    8 0 Отговор
    Имат една ЦЕЛ - морално разложение на личността, семейството , обществото и нацията. След което отношението към такива личности е ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ .Не ми вярваш ли ? Та виж как ние реагираме към тези, които са поели по този път . Сами сме готови да се хванем гуша за гуша. А НПО с готовност ни предлага " помощ". Да! Но кога , след като доведе хората умишлено , разорени икономически до зомбиране , ОЗВЕРЯВАНЕ и озлобяване. Точно това те искат от нас и го постигат с. Хитрост и коварство ! Нека бъдем прозорливи както лекаря , да търсим причината защо вдигаме температура а не сглобяваме пациента със ледена вода. Нас ни умишлено ни водят до само - унищожение , разврат и деморализация ! Не си ли съгласен с мен !? Затова и събираха СОЦА, за да ни унищожат.
  • 7 Това което ние бяхме при Соца

    11 0 Отговор
    На ЗАПАД те не могат да го сънуват ! Който е ходил на вън , би следвало да го е забелязъл. Защо те са в криза ? Защото нямат колонии. И налапаха нас. И всичко стана ясно.
  • 8 Нека търсим ПРИЧИНАТА а не

    9 0 Отговор
    Да реагираме само на туй що виждаме като краен резултат. Причината е КАПИТАЛИЗМА и неговата хищтна безжалостно система - ликвидиране на държавата и населението. А изхода е НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И ДЪРЖАВНОСТ. Иначе чакай частника да ти докара слънце на твоята улица !
  • 9 Какво бяхме а какво станахме за 30 год.

    6 0 Отговор
    А колко още издържим на туй самоизтребление. Сторихме къщи и магазини а днес ги затваряме и за продан обявяваме. Народ с пари няма.
  • 10 мали мали

    1 1 Отговор
    Изчезващо племе сме в историите ще на пишат ако не на забравят мали мали
  • 11 Ами многоооо

    3 0 Отговор
    Е лошо като свършат парите и дрогата...... абстененцията ги кара да убиват даже хора...... виждал съм
  • 12 Пак сме ратаи, както по турско !

    7 0 Отговор
    Чорбаджии и ратаи ! А държава със социална справедливост няма ! Циганите са първи, които ни показват бъдещето ! Това чака всички ни ! Не ми ли вярваш - виж селата пусти , глухи, празни а нявга ПЪЛНИ с хора живот и домакинства, стопанства и двор пълен с животинки. Мълчим и нищо не признаваме че сами си легнахме канчето с този ЗАПАД. Та ние живяхме много по-добре с държавно собственост върху земята , заводите и предприятията. Докато дойде Иван Костов да заяви , че държавата е лош стопанин. Де го днес Иван Костов да съживи селата ?
  • 13 Циганите са като БУШОНА !

    4 0 Отговор
    Те първи прегарят в претоварената слаба инсталация . И ние виним БУШОНА а не този който създава тази инсталация ! ЕС , Демокрация и Либералните им ценности ни докарват до състоянието на програмният БУШОН ! Мисли братко, някога имаше хляб и работа за всички а днес - Праз !

    Коментиран от #14

  • 14 Циганите са като БУШОНА !

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Циганите са като БУШОНА !":

    да се чете : ЕС Демокрацията и Либералните им Ценности ни докарват до състояние на ПРЕГОРЯЛИЯТ БУШОН ! Този криминален капитализъм ни затриват!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Когато стигнеш до НОИ разбираш , че

    1 0 Отговор
    Разликата между теб и циганина е само в цвета на кожата !
  • 17 Защо ми премахват коментара ?

    3 0 Отговор
    Не им допада европейската демокрация и свободата на словото. А им допада криминалната и престъпна демагогия , която затриват хората. А какво е държава без хора . Престава да съществува , нима хората са като животните за храна на едрия капитал ?
  • 18 иван василевич

    1 0 Отговор
    Страшно е, става масово явление да се бият родители!
    Тук трябва да си гледат работата кварталните!
  • 19 Българин

    2 0 Отговор
    Това е днешната младеш демокрация бе